Monsieur Moustache Explore Utrecht 1

Monsieur Moustache: there is a new barber in town!

Mannen met baarden bestaan al zo lang als sinds de vervlogen tijd dat mannen de holen uittrokken om met eigen handen het vlees op tafel te krijgen. De laatste jaren kan je je ook als non-oudere weer prima vertonen met een flinke toef dons op je kin. Maar die weelderige bos haar moet in toom worden gehouden, voordat je het door hebt, zie je eruit als Catweazle. Monsieur Moustache is daar de ideale nieuwe spot voor. Pascal is een ware baard- en snorpro. Maar ben jij meer een gladde jongen, dan kies je een traditionele scheerbeurt.

Monsieur Moustache Explore Utrecht 3

Cuts & Caffeine

Pascal is sinds een paar maanden met schaar, tondeuse en scheerkwast neergestreken aan het begin van de Oosterkade, onderin de kelder van het brugwachtershuisje.

Bovenin het huisje druppelt de straffe koffie uit de machine en ligt al het moois uitgestald dat Damn Good Soap in de werfkelder aan de overkant eigenhandig produceert.

Damn Good Soap Explore Utrecht 2

Ik ging er eens lekker voor liggen, terwijl Pascal mijn baard weer in normale proporties terug bracht. Lars schoot ondertussen deze mooie plaatjes.

Monsieur Moustache Explore Utrecht 6Foto’s ©: Lars Verkroost Photography

Monsieur Moustache: Website | Facebook | Instagram | Oosterkade 1

Openingstijden Monsieur Moustache: maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur. Reserveren via de website.

Damn Good Soap/Cuts & Caffeïne: Website | Facebook

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

Explore Utrecht Map offline bekijken? Download de Explore Utrecht app!

Utrecht_english_strip

Mede mogelijk gemaakt in samenwerking met

Favoroute_Logo_600px

About Daniel Maats

Lawyer by day, blogger by night. Daniël is in 2007 in Utrecht komen wonen en wil er nooit meer weg. Zijn eerste blogstapjes zorgden ervoor dat de vonk voor het oogstrelende en verrassende Utrecht definitief oversprong. Met een voorliefde voor alles wat de mens voedt en op de been houdt, of het nu lekker eten, een fles bier of een andere creatieve uitspatting is, struint hij Utrecht af om het met jou te delen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.