Momentize 3D Print Explore Utrecht 2

Momentize – voor een levensecht cadeau

Een aantal weken geleden werd ik door Marc, manager van restaurant LE:EN, uitgenodigd voor een leuk bloggersevent dat hij in samenwerking met Momentize organiseerde. Momentize, gevestigd in de Watertoren op Heuveloord, is een bedrijfje voor unieke relatiegeschenken. Niet zomaar relatiegeschenken, maar levensechte 3D beeldjes. Ik hoefde niet lang na te denken over de uitnodiging en zat een paar dagen daarna op de fiets richting LE:EN, voor een beloofde gezellige avond.

3D scan en proef sessie

LE:EN, gevestigd op Heuveloord, is een van mijn favoriete restaurants en ik kom er graag om te dineren of voor een cocktail en hapje. Het restaurant is ruim opgezet met een eetgedeelte en zitgedeelte inclusief comfortabele banken waar je fijn kunt hangen. Lees meer over onze bezoeken en proefsessies bij LE:EN, het restaurant is zeker een bezoek waard!

Na een hartelijk ontvangst en gezellig praatje met het team van Momentize was het tijd om een 3D scan te laten maken. Midden in de ruimte stond een indrukwekkend en grote witte machine; de 3D booth. In de booth wordt door een scanner met 245 HD camera’s een haarfijne full body scan van je gemaakt. Ik besloot om op de foto te gaan met mijn geliefde Iphone, mijn partner in crime, waarmee ik alle leuke ontdekkingen in Utrecht vastleg. Je moet tijdens het maken van een scan doodstil blijven staan. Pas de derde keer lukte mijn 3D scan. PFF! Na de 5 minuten durende inspanning van het stil staan kregen we veel lekkers van restaurant LE:EN te proeven. Wat een beloning!

Van 3D foto naar beeldje

Om de spanning nog meer op te voeren kreeg ik na een aantal dagen een 3D foto op de email. De roterende foto zorgde voor veel enthousiasme bij vrienden en collega’s. Maar het eindresultaat is helemaal bijzonder! Het beeldje lijkt echt! Het is een levensechte mini-versie van mezelf. Nu vraag je je vast af wat je nou mee moet, met een beeldje van jezelf. Nou, niets in het bijzonder! Maar het is super tof om te hebben en wellicht cadeau te geven aan iemand.

Mijn beeldje prijkt nu op mijn bureau, iedereen is toch een beetje narcistisch! 😉 Maar je kunt bijvoorbeeld ook beeldjes laten maken voor op een bruidstaart, veel leuker dan die niet zo aantrekkelijke of lijkende popjes toch? Of om mooie gebeurtenissen, vieringen en herdenkingen vast te leggen zoals een jubilea, huwelijk of verjaardag.

Momentize 3D Print Explore Utrecht 1

Family & friends scandays

Momentize organiseert ook family & friends scandagen. Op donderdag 13 oktober ben je vanaf 17 tot 22 uur welkom bij LE:EN om jezelf, vriend(in), familie te laten vastleggen in een levensecht 3D beeldje. Hier kun je alvast de prijzen bekijken.

Foto’s Susanne Sterkenburg

LE:EN | Heuveloord 140 | meer info

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

Explore Utrecht Map offline bekijken? Download de Explore Utrecht app!

Utrecht_english_strip

Mede mogelijk gemaakt in samenwerking met

Favoroute_Logo_600px

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.