fbpx
Mesjokke Chocolade Header

Op bezoek bij Mesjokke chocolade

Ook een fan van chocola? Wij in ieder geval wel! Natuurlijk vinden we het ook belangrijk dat deze chocola Fair Trade is. Bij de Chocolate Explorers staan eerlijkheid en transparantie centraal. Twee jongens met één passie: cacao. En wij van Explore Utrecht mochten een dag komen kijken in de fabriek waar Mesjokke chocolade gemaakt wordt! Bekijk hier het hele item:

Header afbeelding: Mesjokke Chocolade

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en toffe hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook.

Je kunt ook de Explore Utrecht app, downloaden voor een offline city map met heel veel leuks. 

Utrecht City Trip banner | Favoroute travel guides

About Lisa van Dijk

Lisa komt oorspronkelijk uit Arnhem, maar verhuisde voor haar studie Journalistiek naar Utrecht. Meteen werd ze verliefd op de romantische stad, waar altijd wel iets te doen is. Het ontdekken van nieuwe restaurantjes, koffietentjes, barretjes en winkels is wat Lisa in haar vrije tijd het allerliefste doet en ook zal delen op Explore Utrecht. Lisa woont op de Amsterdamsestraatweg en is ontzettend enthousiast dat daar steeds meer nieuwe hotspots de grond uit poppen. Haar ervaringen en bevindingen zal ze met jullie delen op Explore Utrecht!

Bekijk ook

krista-van-de-steeg header image

Favorieten van.. Krista

De rijke historie, de oude panden en de grachten geven een sfeer aan Utrecht die …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.