Mesjokke Chocolade Header

Mesjokke chocolade Utrecht: Deze video wil je écht zien!

Mesjokke chocolade in Utrecht heeft heerlijke chocolade die ook nog eens fair trade is. Kijk, twee dingen waar wij heel vrolijk van worden! Dus groot feest toen we hoorden dat we een kijkje mochten nemen. Kijk je mee? 

Mesjokke chocolade in Utrecht

Ben jij ook een fan van chocola? Wij in ieder geval wel! Natuurlijk vinden we het ook belangrijk dat deze chocola Fair Trade is. Bij de Chocolate Explorers staan eerlijkheid en transparantie centraal. Het bedrijs is van twee heren met één passie: cacao. En wij van Explore Utrecht mochten een dag komen kijken in de fabriek waar Mesjokke chocolade gemaakt wordt. Je snapt dat we daar geen nee tegen zeggen. Benieuwd naar hoe de dag verliep? Bekijk dan snel de video hieronder!

Header afbeelding: Mesjokke Chocolade

Deze blogs vind je vast ook leuk

Bij Cupp in Utrecht schenken ze kwaliteitskoffie bereid met liefde
Koffie, ontbijt, brunch en lunch in Utrecht
Glutenvrije taart in Utrecht; drie aanraders uitgelicht

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en toffe hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook.

Je kunt ook de Explore Utrecht app, downloaden voor een offline city map met heel veel leuks. 

Utrecht City Trip banner | Favoroute travel guides

About Lisa van Dijk

Lisa komt oorspronkelijk uit Arnhem, maar verhuisde voor haar studie Journalistiek naar Utrecht. Meteen werd ze verliefd op de romantische stad, waar altijd wel iets te doen is. Het ontdekken van nieuwe restaurantjes, koffietentjes, barretjes en winkels is wat Lisa in haar vrije tijd het allerliefste doet en ook zal delen op Explore Utrecht. Lisa woont op de Amsterdamsestraatweg en is ontzettend enthousiast dat daar steeds meer nieuwe hotspots de grond uit poppen. Haar ervaringen en bevindingen zal ze met jullie delen op Explore Utrecht!

Bekijk ook

krista-van-de-steeg header image

Favorieten van.. Krista

De rijke historie, de oude panden en de grachten geven een sfeer aan Utrecht die …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.