Mesjokke Chocolade Header

Mesjokke chocolade Utrecht: Deze video wil je écht zien!

Mesjokke chocolade in Utrecht heeft heerlijke chocolade die ook nog eens fair trade is. Kijk, twee dingen waar wij heel vrolijk van worden! Dus groot feest toen we hoorden dat we een kijkje mochten nemen. Kijk je mee? 

Mesjokke chocolade in Utrecht

Ben jij ook een fan van chocola? Wij in ieder geval wel! Natuurlijk vinden we het ook belangrijk dat deze chocola Fair Trade is. Bij de Chocolate Explorers staan eerlijkheid en transparantie centraal. Het bedrijs is van twee heren met één passie: cacao. En wij van Explore Utrecht mochten een dag komen kijken in de fabriek waar Mesjokke chocolade gemaakt wordt. Je snapt dat we daar geen nee tegen zeggen. Benieuwd naar hoe de dag verliep? Bekijk dan snel de video hieronder!

Header afbeelding: Mesjokke Chocolade

Deze video’s vind je vast ook leuk

Deze blogs vind je vast ook leuk

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en toffe hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook.

 

About Alicia van den Berg

Alicia weet wat er gaande is in de stad, als cultuur en food liefhebber is ze up-to-date van alles wat er zich in Utrecht afspeelt. Dus wie kan jou beter vertellen waar je heen kunt gaan om van een fantastische avond uit te genieten. Van kunstexposities tot proeverijen in de Domtoren, ze kent het allemaal. Toen zij veertien jaar geleden in de stad kwam studeren heeft zij Utrecht in haar hart gesloten. Alicia werkt als sommelier en is haar eigen wijnbedrijf gestart. Zij is de perfecte kunst & cultuur editor voor Explore Utrecht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.