Explore Utrecht Meet Up 17

MEET-UP

#exploreutrechtmeetup bij Goed spul

De eerste editie van de #exploreutrechtmeetup was een groot succes! We hebben alle deelnemers wat beter leren kennen en wat geleerd van de inspirerende en enthousiaste presentaties van onze sprekers.

Het thema van de meet-up was influence marketing en hoe bloggers en bedrijven krachten kunnen bundelen en profiteren van een samenwerking. Er waren twee sprekers aanwezig, een voor bloggers en een voor bedrijven. Kirsten Jassies, een expert op het gebied van influence marketing, Instagram marketing en blog coach sprak over hoe je als blogger een niche moet vinden en hoe dit te promoten. Ze gaf ons voorbeelden van bloggers en Instagrammers die aardig wat centen verdienen met hun blog of Instagram account. En een update van de nieuwste ontwikkelingen op de markt, vervolgens advies over hoe je op bepaalde trends zou kunnen inspelen. Een ding is zeker influence marketing is nu booming! Ondernemer Wouter Staal, eigenaar van de zeer succesvolle Yoghurt Barn in Utrecht en Amsterdam, sprak over de wijze waarop hij bloggers en influencers inzet voor  zijn bedrijf. Beide presentaties waren zeer interactief, de deelnemers hadden veel vragen zoals: hoe je een blog promoot, het vinden van een niche, kiezen van social media kanalen, vinden van bloggers of bedrijven, betaling, stellen van grenzen en nog veel meer.

De kick off geeft mij inspiratie voor andere #exploreutrechtmeetup edities in de nabije toekomst. Voor bloggers en het bedrijfsleven om met elkaar in contact te komen, maar ook voor blogger meet-ups. Wellicht heb ik mijn niche gevonden! Het begon met een tweet, vervolgens een succesvolle meet-up voor bloggers en bedrijven en in de toekomst misschien wel veel meer.

Ik wil alle deelnemers bedanken voor een geweldige avond. Mocht je iets kwijt willen over de #exploreutrechtmeetup dan kun je dit in de comments noteren.

Ook een bedankje voor de sprekers en sponsoren, mede dankzij jullie is de eerste meetup een succes.

 1. Kirsten Jassies – JustK.nl
 2. Wouter Staal – Yoghurt Barn
 3. Goed spul vintage winkel
 4. Restaurant Elvi
 • Marije Blogt heeft naar aanleiding van de #exploreutrechtmeetup een hele leuke blog geschreven.
 • Lucie van Galerie Lucie (DIY) schreef een blog over hoe zij geïnspireerd is geraakt om dagelijks te gaan bloggen.
 • Bettina van Bettyskitchen.nl noemde de #exploreutrechtmeetup in haar fotodagboek van de maand oktober.

De sfeerbeelden van de avond zijn gemaakt door Lieke ten Hoedt, check haar website voor meer info!

DSC08416 DSC08471 DSC08449 DSC08493 DSC08494 DSC08423 DSC08509 DSC08516 DSC08545 DSC08440 DSC08535 DSC08566 DSC08589 DSC08611 DSC08488 DSC08472 DSC08628

3 comments

 1. Wat was dit een inspirerende avond! Boeiende sprekers, leuke mensen met goeie ideeën en heerlijke hapjes en drankjes. De perfect combi voor een avond waar je vol energie vandaan komt. Ik ben er de volgende keer weer bij!

 2. Een avond vol inspirerende en leuke mensen! Voor ieder wat wils; voor bloggers over o.a. health en food, maar ook voor ondernemers is het een echte aanrader!

 3. Allemaal enthousiaste bloggers en ondernemers bij elkaar. Iedereen was goed op dreef met het uitwisselen van informatie. Ik was onder de indruk van de gastsprekers.

  Ik heb ontzettend genoten van dit event, het was ook leuk om andere bloggers uit Utrecht te ontmoeten met dezelfde passie. Hopelijk komen er meer van dit soort evenementen, zodat we elkaar kunnen blijven motiveren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.