Mary K Hotel Utrecht

Mary K Hotel Utrecht

Pinterest is mijn nieuwe verslaving! Ik vind het heerlijk om vroeg in de ochtend op de app te browsen. Tijdens het zoeken naar mooie foto’s van Utrecht kwam ik een foto tegen van een mooi hotel. Het was een verrassing toen ik zag dat het hotel in Utrecht was gevestigd. Onmiddellijk heb ik de eigenaar een e-mail gestuurd om te vragen of ik het hotel mocht komen bezichtigen. Mary K Hotel Utrecht is gevestigd aan de Oudegracht, een perfecte locatie. Het hotel is gevestigd in een grachtenpand, dit geeft het hotel een huiselijke uitstraling.

Het Hotel Mary K Utrecht is een urban retraite dat een zeer vriendelijke, persoonlijke en laid back ervaring biedt aan gasten. Gelegen aan de bekende ‘Oudegracht’ in het centrum, vanuit hier kun je de stad verkennen. Winkels, restaurants, bars, monumenten en musea zijn allemaal op loopafstand van het hotel.

Het interieur is ontworpen in samenwerking met Utrechtse kunstenaars. Het Hotel telt negen kamers, allen met een andere thema. Een lobby waar je kunt genieten van het ontbijt, een boek kunt lezen of even bij kunt komen van een dag winkelen of verkennen. Het hotel heeft ook een tuin \ terras waar je kunt genieten van enkele zen momenten in de drukke stad. In de werf kelder ‘Suzy B’ worden muziek avonden georganiseerd. Vooral jazz sessies waar muzikanten live spelen op het kleine podium.

Leuk om te weten:

  • Het hotel werkt samen met Utrechtse kunstenaars en veel kunstwerken hangen op de gang, lobby of op de kamers.
  • vriendelijke en persoonlijke service! Elke gast krijgt een handgeschreven bedank briefje van management.
  • De eigenaresse vindt maatschappelijk verantwoord ondernemen ontzettend belangrijk en zit zich hiervoor in.

Foto’s zijn van Bureau Bank in Utrecht | Oudegracht 25

Book Mary K Hotel
Next Prev
Mary K Hotel Utrecht
Mary K Hotel Utrecht
Mary K Hotel Utrecht
Next Prev

 

Book Mary K Hotel

Ook bij de hotels kun je verblijven in Utrecht.

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.