Love burger bij Leon-1

De nieuwe Love Burger van Leon al geproefd?! Wij zeggen doen!

Toen ik gevraagd werd om de nieuwe Love Burger van Leon te proeven zei ik volmondig ja! Want ik ben oprecht dol op Leon. Niet voor niets staat de naturally fastfood-keten op mijn lijstje van hotspots voor een fijn ontbijt in Hoog Catharijne. Maar behalve lunch, serveren ze ook diner en nu ook de Love Burger. Benieuwd naar ons eindoordeel? Lees dan snel verder.

De burger werd eerder dit jaar al geïntroduceerd in de Verenigde Staten en in het Verenigd Koninkrijk. En vanaf nu is die dus ook te koop in Nederland. Wij mochten natuurlijk een hapje proeven in Utrecht.

Love Burger Leon

De nieuwe Love Burger van Leon is 100% vegan en komt vers uit de oven. Geen vette hap, maar een kruidige burger met een fijne bite. Bedekt met een heerlijke mosterdmayonaise saus. Het heeft alles wat je van een “echte” burger verwacht: zacht hamburgerbroodje, tomaat, augurk en een plakje gerookte kaas. Uiteraard allemaal vegan, en belangrijker nog; gewoon erg lekker. Ook als je geen vegan bent!

De burger gemaakt van rode bieten is erg smaakvol en heeft een fijne structuur. Ik nam er ook een portie Leon baked fries bij, want die zijn lievelings. Bij een snelle hap hoort natuurlijk ook een drankje, zelf vind ik de Goji Berry Juicy Water erg lekker. Maar je kunt er ook verse lemonade naast nemen of een fles Kombucha. Keus zat!

Aanrader

Je had het waarschijnlijk al door, maar ik ben fan van de nieuwe Love Burger. Het fijne aan Leon is dat je kan genieten van klassieke fastfood gerechten zonder de vette hap. De burger kost €6,75 en is verkrijgbaar op het station in Utrecht en in Hoog Catherijne.

Deze blogs vind je vast ook leuk

Koffie, ontbijt, brunch en lunch in Utrecht
6 restaurants voor een lange en relaxte lunch in Utrecht
Eten bestellen in Utrecht : 5 handige bezorgservices

About Ariela Slakhorst

Utrecht is mijn tweede thuis: de plek waar ik studeerde, werk en waar ik vrienden voor het leven heb gemaakt. Niet voor niets ben ik al zes jaar lang stapelverliefd op deze stad, want kijk eens om je heen, is er een stad die mooier is? In de toekomst hoop ik er een huisje te scoren, het liefst met een tuin, maar met een fijn balkon mag ook. Ik ontdek nog steeds nieuwe routes om te wandelen, hotspots om te eten en andere gezellige places to be. Het zijn dingen die ik graag met jullie deel, want verhalen vertellen is écht mijn ding. Een liefde die ik graag combineer met mijn liefde voor het mooie Utrecht!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.