La Casita del Mojo – Spaans Vintage Cafe in Utrecht

Op zoek naar Spaanse vibes in Utrecht? Daarvoor kun je naar ‘La Casita del Mojo’ in de Loeff Berchmakerstraat. Je loopt zo het witte huisje voorbij als je niet oplet omdat je aan de buitenkant niet echt goed kan zien dat het een eethuis is. Maar wanneer je binnenstapt lijkt het wel zomer. Zachte en warme pastelkleuren en kleurrijke snuisterijen vullen het huisje. Witte kanten gordijnen bedekken het raam en er is gewerkt met hout en witte meubelen. Het lijkt op een vakantiehuisje. Alle gerechten worden dagelijks vers bereid. Er is dan ook geen vast menu, de eigenaresse kookt elke dag verschillende gerechten voor haar gasten. Zij vertelt graag wat voor gerechten ze op het menu heeft staan en welke ingrediënten zij heeft gebruikt. Dus ook over de speciale saus, mojo, uit de Canarische Eilanden die ze met gekookte aardappelen serveert. De saus is niet pikant maar vol van smaak. La Casita del Mojo heeft daar de naam ook aan te danken. Je kunt blijven eten in het gezellige huisje of verschillende gerechten meenemen.

Loeff Berchmakerstraat 36 Google map hier Facebook Pagina

Foto’s komt van de Facebook Pagina La Casita del Mojo Explore Utrecht 1

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op Instagram en Facebook. Tot kijk!

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.