Music Art Festival Watdajel 1

What the hell is Watdajel?

Watdajel: je hebt vast wel een eens een kleurrijk bord of street art met dit woord gezien in Utrecht. Dit is niet zomaar een woord dat overal wordt opgehangen, maar de naam van een festival! Watdajel is een festival waarbij kunst en muziek samenkomen, in een rauwe, experimentele explosie van creativiteit.

Op 19 november vindt de volgende editie van Watdajel plaats in Utrecht, wederom op een bijzondere locatie. Voorheen heeft het festival plaatsgevonden in onverwachte locaties zoals het pand van voormalig Tivoli Oudegracht, een oude loods en bij de Stadstuin. Dit keer zal het festival plaatsvinden in NUtrecht, de oude NS-loods aan de Cartesiusweg.

Watdajel belooft een event vol gezelligheid en inspiratie te worden, waar kunstenaars van verschillende disciplines uit Utrecht samen zullen komen om kunst te maken en te laten zien. Het festival zal verdeeld zijn over twee area’s: de Jumanji Area en de Cumbia Area.

De Cumbia Area zal het grootste deel van de kunst expositie huisvesten, maar zal daarnaast ook een hub zijn voor Latijns-Amerikaanse muziek, met enkele live-optredens. Schud die heupen dus lekker los tussen het kunst kijken door.

De Jumanji Area zal in zijn geheel worden omgetoverd tot een mekka van kunst installaties en visuele kunst. De rauwe vibe van de industriële loods waar het in plaatsvindt en enkele vette DJ’s zorgen ervoor dat de sfeer compleet is.

Ben je benieuwd naar de gehele line-up van het festival? Dan kun je even kijken op het Facebook event van Watdajel! Een impressie in foto’s vind je hier: Rudest.nl

Music Art Festival Watdajel 4

Header Watdajel Art
Foto’s festival door Ruud Vonk – Rudest.nl
Foto (licht) kunst door Jokko Voogt en Kim Verspui

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

Explore Utrecht Map offline bekijken? Download de Explore Utrecht app

Utrecht_english_strip

Mede mogelijk gemaakt in samenwerking met

Favoroute_Logo_600px

About Lisa Peters

Lisa is een freelance content marketing specialist met een gouden pen en een liefde voor Utrecht. Sinds ze in 2009 naar deze prachtige stad is verhuist, heeft ze elke steen omgekeerd en elk hoekje verkend. Een nieuw restaurant of een onontdekt boetiekje, ze zal het ontdekken en ervan genieten. Het enige dat ze stiekem nog mist in Utrecht is een karaoke bar. Ze woont in de buurt van de Amsterdamsestraatweg, waar ze nauwkeurig in de gaten houdt welke interessante nieuwe winkels of restaurants er verschijnen in deze up-and-coming buurt. Ze is dol op het ontdekken van verborgen pareltjes, nu is het tijd om ze te delen met jou!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.