Koningsnacht Utrecht 1

Koningsnacht Utrecht 2019 | Ontdek in één oogopslag waar je moet zijn!

Binnenkort kleuren de straten overal oranje! Het is weer tijd voor het grootste festival in Nederland. In Utrecht zijn een aantal grote feesten op de pleinen; bijvoorbeeld op het Janskerkhof, de Waterstraat, de Mariaplaats en het Jacobskerkhof. Maar er is nog veel meer te doen in de stad! Het programma voor Koningsnacht staat bomvol leuks. Zijn jullie al voorbereid?

Advertorial

ZorgeloosKoningsnacht en -dag vieren met de Koningsdag Utrecht App

Vier je Koningsnacht in Utrecht, download dan de Koningsnacht en -dag Utrecht App. De app geeft een totaaloverzicht van alle feesten en podia tijdens Koningsnacht en -dag. Een compleet overzicht in je broekzak of tas. Handig!

Waarom is de Koningsdag Utrecht App handig?

  • Niet meer doelloos rondlopen in de stad, want je hebt het programma bij de hand;
  • De interactieve kaart geeft een compleet overzicht van alle evenementen en voorzieningen, zoals (invaliden)toiletten, fietsenstallingen en pinautomaten;
  • Je raakt niemand meer kwijt in de menigte. Maak een vriendenlijst aan en weet waar je medefeestgangers uithangen;
  • Kom je op de fiets? Pin de locatie en vind je fiets makkelijk terug als het weer tijd is om naar huis te gaan.

Download de Koningsdag Utrecht App via UTRECHT APP

Maar hoe kies je nou waar je naartoe gaat op Koningsnacht? Ook met de app bij de hand is het best lastig kiezen, want er is zoveel te doen. Ik geef je alvast een paar tips voor een nacht feesten en dansen in Utrecht.

Beers & Kings
Na succesvolle voorgaande edities zal ook dit jaar tijdens koningsnacht de werfkelder van Beers & Barrels – Utrecht worden omgetoverd tot Beers & Kings! In samenwerking met Traiectum zijn de tofste Dj’s geselecteerd voor een avond met de lekkerste house en disco plaatjes! Dat, samen met gin-tonics, beers & cocktails op niveau, belooft een goed feest te worden.
Info: 23.00 – 04.30 | gratis

Oranjegevoel @ de Winkel van Sinkel
Dansen geblazen bij de Winkel van Sinkel! Happy Feelings en Terug naar Toen organiseren ‘Oranjegevoel’.Verwacht een feest van populaire hits gemixt met house en disco beats.
Info: 23.00 – 05.00 | 17,99 euro

Bingo FM @ Mariaplaats
Bingo FM strijkt neer op de Mariaplaats. Het wordt een feestje met Nederlandstalige artiesten en natuurlijk worden alle bekende hits gedraaid. Wil je niet de hele avond op het plein staan? Dan kun je bij Jozef, café aan het Mariaplaats, verder feesten op Hollandse tunes.
Info: 18.00 – 01.00 | gratis

Kingsnight @ de Jacobikerk
Op het Jacobskerhof beginnen ze lekker vroeg en is het feest voor iedereen. De DJ zorgt vanaf 18.00 uur voor muziek uit de jaren 70/80, house en pop, dus sleep al je vrienden mee, er is voor ieder wat wils! Info: 18.00 – 23.55 uur | gratis

Meer tips? Download de Koningsdag Utrecht App via UTRECHT APP

Koningsnacht Utrecht Woov - City Live Image

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.