't Koffieboontje

’t Koffieboontje – Koffie met zicht op de korenmolen

’t Koffieboontje aan de Gruttersdijk

’t Koffieboontje aan de Oudegracht is uit zijn jasje gegroeid. Waar moet dan een steeds groeiende fan-base naar toe voor een goede kop koffie en lekkers? Tada! Recent is de tweede vestiging geopend aan de Gruttersdijk. ’t Koffieboontje Gruttersdijk is groots opgezet met veel zitruimte en een toffe bar. Je hebt verschillende hoekjes waar je gezellig kunt zitten, hangen of loungen. Wil je liever werken of studeren? Klap dan je laptop open aan de lange tafel of neem plaats aan één van de kleine tafels langs de muur. Even snel koffie of thee drinken kan op de hoge krukken met uitzicht op de drukke straat.

Koffie lounge

Het interieur is wat we gewend zijn van de vestiging aan de Oudegracht maar nog iets hipper en kleurrijker en weer super mooi. De tafels van marmer en de donker grijze tegels, die vanaf de bar over de vloer lopen zijn perfecte Instagram backdrops. Ja, insta-lovers bij ’t Koffieboontje Grutterdijk kan je helemaal los.

Voor koffiemomenten iets buiten het centrum kun je dus naar Gruttersdijk 42. Laat je even weten hoe het was door je foto’s te taggen met #exploreutrechtcoffeebreak? Genieten wij mee! Op mijn perfecte zondagmiddag bestel ik een cappuccino havermelk en een stuk carrot cake. Heerlijk genieten!

Openingstijden: Maandag t/m Zondag – 08:00 tot 18:00

Gruttersdijk 42 | website | facebook

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

Explore Utrecht Map offline bekijken? Download de Explore Utrecht app!

Utrecht_english_strip

Mede mogelijk gemaakt in samenwerking met

Favoroute_Logo_600px

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

One comment

  1. Leuk plekje, heerlijk om te zitten en prachtig uitzicht! Toevallig afgelopen weekend nog geweest 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.