Header Koep by Ken - The Happy Toko

Koep by Ken & The Happy Toko samen op een locatie

Koep x Happy Toko

Goed nieuws, schoonheidsliefhebbers! De geliefde Ken van Koep van Ken en Justine van de Happy Toko hebben de handen ineengeslagen, en bieden nu een one-stop-shop voor Insta-perfect haar en nagels. Je vindt ze nu allebei in een prachtig oud gebouw in een gezellige buurt tussen Griftpark en de Wittevrouwensingel, aan het Hooghiemstraplein 52.

Het is een match made in heaven! Zowel Ken als Justine luisteren goed naar wat je wilt, praten je door het proces heen en besteden speciale aandacht aan details. Het resultaat: je hebt een geweldige tijd, een gepersonaliseerde behandeling, en loopt naar buiten met fantastisch haar of nagels (of hey – allebei!). #lookinggood Meer weten? Bekijk onze individuele recensies van Koep by Ken en The Happy Toko rechts en boek een afspraak.

Hooghiemstraplein 52 | instagram The Happy Toko | afspraak Koep by Ken

foto’s Koep by Ken door Buro30

Koep By Ken Explore Utrecht 1

About Sophie Boisvert-Hearn

Sophie is een freelance redacteur met een master in Media Studies. Ze komt oorspronkelijk uit Toronto maar heeft inmiddels in Groningen, Leiden en Den Haag gewoond. Nu noemt ze met trots Utrecht haar thuis. Behalve eten, denken aan eten en het kopen en bereiden van eten, zijn haar hobbies o.a. reizen en schrijven. Een perfecte dag in Utrecht is voor haar heel veel kofie, een vriend(in) of vier, grote hoeveelheden gebakjes en een wandeling langs Utrecht haar prachtige straten en grachten – met als kers op de taart natuurlijk drankjes op het terras. Weet verrassend veel over kaasstengels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.