Koekfabriek Explore Utrecht 1

Koek & Koffie bij de Koekfabriek | Slachtstraat

Koffie erbij?

De Koekfabriek is een kleine koffiebar slash koekwinkel op de Slachtstraat. Bij de Koekfabriek begint het allemaal met een koekje. Maar: bij koek hoort koffie! En dus krijg je bij elk koekje een kop koffie (of thee) voor het luttele bedrag van 2 euro. De koeksmaken: cantuccini, kaneel, chocolate chip en boterkoek.

Support your locals

De Koekfabriek is een initiatief Kookmeesters – verzorger van kookworkshops – en stichting Reinearde. De koekjes worden gebakken én verkocht door mensen met een verstandelijke beperking. Breng mensen met een passie voor bakken samen en je heb het recept voor de allerlekkerste koekjes van Utrecht. Je kunt de koek en koffie niet alleen krijgen bij de Koekfabriek, maar ook bij verschillende horecazaken in de stad. Een zak voor thuis scoren kan ook.

Op naar de Koekfabriek!

Openingstijden:
maandag gesloten
dinsdag – vrijdag 08.30-17.00
zaterdag 10.00-17.00
zondag 12.00-17.00

Adres: Slachtstraat 2
Google Map
Website

Foto’s door Michaela van New Life Beginning 

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

About Alicia van den Berg

Alicia weet wat er gaande is in de stad, als cultuur en food liefhebber is ze up-to-date van alles wat er zich in Utrecht afspeelt. Dus wie kan jou beter vertellen waar je heen kunt gaan om van een fantastische avond uit te genieten. Van kunstexposities tot proeverijen in de Domtoren, ze kent het allemaal. Toen zij veertien jaar geleden in de stad kwam studeren heeft zij Utrecht in haar hart gesloten. Alicia werkt als sommelier en is haar eigen wijnbedrijf gestart. Zij is de perfecte kunst & cultuur editor voor Explore Utrecht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.