Koekfabriek Explore Utrecht 1

Koek & Koffie bij de Koekfabriek | Slachtstraat

Koffie erbij?

De Koekfabriek is een kleine koffiebar slash koekwinkel op de Slachtstraat. Bij de Koekfabriek begint het allemaal met een koekje. Maar: bij koek hoort koffie! En dus krijg je bij elk koekje een kop koffie (of thee) voor het luttele bedrag van 2 euro. De koeksmaken: cantuccini, kaneel, chocolate chip en boterkoek.

Support your locals

De Koekfabriek is een initiatief Kookmeesters – verzorger van kookworkshops – en stichting Reinearde. De koekjes worden gebakken én verkocht door mensen met een verstandelijke beperking. Breng mensen met een passie voor bakken samen en je heb het recept voor de allerlekkerste koekjes van Utrecht. Je kunt de koek en koffie niet alleen krijgen bij de Koekfabriek, maar ook bij verschillende horecazaken in de stad. Een zak voor thuis scoren kan ook.

Op naar de Koekfabriek!

Openingstijden:
maandag gesloten
dinsdag – vrijdag 08.30-17.00
zaterdag 10.00-17.00
zondag 12.00-17.00

Adres: Slachtstraat 2
Google Map
Website

Foto’s door Michaela van New Life Beginning 

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

About Christine van den Brink

Christine, geboren en getogen in Utrecht, schrijft als freelancer het liefst over reizen. Een perfecte combi, omdat reizen en schrijven beiden bovenaan de leuke-dingen-des-levens-lijst staan. Utrecht is een fijne plek om na die vakantie, citytrip of verre reis thuis te komen. Dat de stad met de dag leuker en levendiger wordt helpt ook. Net als wonen op de booming Westerkade - met koffietentjes en restaurants binnen grijpbereik. Ook hoog op de lijst staan lekker eten, festivals en films. Zo nu en dan helpt Christine mee in haar vaders winkel Catch op de Domstraat; bekend om z'n kunst, posters en kaarten van Utrecht. Voor Explore checkt Christine alle coole happenings in de stad, van nieuwe winkels tot aan fijne feestjes.

Bekijk ook

Tweede Kerstdag | De Lekkerste Sushi bij FA’K

It’s beginning to look a lot like… Sushi! Kalkoen, rosbief, gourmetten, steengrillen of toch net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.