Klein Berlijn Explore Utrecht 5

Nieuw Klein Berlijn

Klein Berlijn is in een nieuw gaaf jasje gestoken. Het concept is gelukkig onveranderd gebleven: een toffe plek voor iedereen die lekker wil chillen. Blijf lekker hangen aan de leestafel om een tijdschrift te lezen of geniet van een biertje op het terras. En tot de late uurtjes dansen behoort ook nog steeds tot de mogelijkheden!

Rauw & cool

Voor de rauwe maar vrolijke touch is gewerkt met stevige materialen zoals hout en metaal. Boven de bar en tafel hangen stoere grote lampen. De huge ass blauwe beer op de muur lacht je vriendelijk toe. En graffiti van de Utrechtse kabouter (KBTR) siert de toiletten. De plek voelt creatief en cool!

Geen gedoe

Het menu is zeer eenvoudig, geen gedoe. Lees: snacks, brood met dips, tosti’s, Duits bier en andere dranken. En de prijzen zijn zéér redelijk. Na 18:00 kun je dineren. Niets op het menu dat je aanspreekt? Geen probleem, want Klein Berlijn heeft het ‘bring your own’ concept, dus je kunt qua eten meenemen of laten bezorgen wat je wilt. Hoe tof is dat!

Rotsoord is de place to be

Klein Berlijn is niet alleen een goede loungeplek maar ook onderdeel van de nieuwe ‘hotspot hub’ op Rotsoord. Hier vind je ook LE:EN, een Aziatisch fusion restaurant – Kwestie van Smaak, een wijn en whisky winkel – Restaurant WT Cafe & Urban Kitchen, gevestigd in de watertoren met een prachtig uitzicht over de stad. En binnenkort Het Ketelhuis in de oude Pastoe fabriek. Rotsoord is nog volop in ontwikkeling en ik ben ontzettend benieuwd naar hoe dit deel van de stad zich verder zal ontwikkelen. Maar Rotsoord is nu al de place to be in Utrecht. Tot ziens bij Klein Berlijn!

Klein Berlijn Explore Utrecht 3

Foto’s door Cate Misczuk

Briljantlaan 5a | Klein Berlijn

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

Explore Utrecht Map offline bekijken? Download de Explore Utrecht App

Utrecht_english_strip

Mede mogelijk gemaakt in samenwerking met

Favoroute_Logo_600px

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.