Klein Berlijn op Rotsoord

Hipsters, pakken, creatieve peeps, skaters en gezinnen vinden allemaal hun weg naar Klein Berlijn. Klein Berlijn ligt in de buurt van Tivoli De Helling, een politiebureau en brandweerkazerne, in het midden van verschillende autobedrijven en showrooms op Rotsoord. Het is even goed opletten als je op deze plek zoekt naar Klein Berlijn. Loop gerust door, langs het hek en de hoek om en daar vind je de lounge. Door de locatie is het moeilijk te geloven dat er een toffe plek als Klein Berlijn hier gevestigd is.

Klein Berlijn is niet alleen een lounge plek maar ook deel van een creatieve hub op Rotsoord. Hier vind je ook LE:EN, een Aziatische fusion restaurant. Kwestie van Smaak, een wijn en whisky winkel en boven Urlaub een creatieve conceptstore. Rotsoord is nog volop in de bouw en ik ben ontzettend benieuwd naar hoe dit deel van de stad zich verder zal ontwikkelen.

Overdag kun je aan de grote leestafel een tijdschrift lezen of genieten van duitsbier buiten op het terras. Maar Klein Berlijn organiseert ook feesten en events gedurende het jaar. Like de Facebook en blijf op de hoogte van alle events.

IMG_0128.JPG

Klein Berlijn is een stukje creatief Berlijn in Utrecht. De stoelen en de bar zijn bedekt met pagina’s uit tijdschriften, de muren zijn helder aqua gekleurd en in de ruimte staat een donkere bar. Een loungehoek met gekleurde kussens en graffiti op de muren van het toilet. De plek voelt creatief en cool!

Het menu is zeer eenvoudig, helemaal geen gedoe: kleine snacks, brood met dips, tosti’s, duitsbier en andere dranken. En de prijzen zijn zeer redelijk! Na 18:00 kun je dineren. Niets op het menu dat je wilt bestellen? Geen probleem want Klein Berlijn heeft het ‘bring your own’ concept. En dus kun je pizza of wat anders bestellen en laten bezorgen tot aan je tafel. Als je maar de drankjes bij Klein Berlijn bestelt. Hoe tof is dit!

Klein Berlijn is net buiten het centrum gevestigd maar zeker een bezoek waard!

Adres: Briljantlaan 5a
Google map hier!

Foto’s komen van de Klein Berlijn website!

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op Instagram and Facebook. Tot kijk!

Klein Berlijn Explore Utrecht 3

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.