Winter Fair Hotel Grand Karel V

Karels Winter Fair met een Utrechts tintje

Ja, deze is voor alle kerstliefhebbers die al zijn begonnen met aftellen. Het weer wordt steeds kouder, winkels verkopen al kerstversiering en de kerstverlichting hangt al enige tijd te shinen in het centrum van de stad. Christmas is coming! Maar eerst ga ik enkele kerstmarkten afstruinen, om volledig in de stemming te komen. Doen jullie mee?

Dit jaar wordt voor het eerst op het plein van Grand Hotel Karel V een heuse kerstmarkt georganiseerd. Het hotel en restaurant zijn tijdens de feestdagen prachtig versiert met mooie verlichting, kerstversiering en een grote kerstboom. Ik kan me werkelijk geen betere plek bedenken voor een winter fair! Het plein wordt omgetoverd tot een kerstmarkt waar Utrechtse makers een podium krijgen om hun producten te presenteren. Perfect moment om cadeaus in te slaan voor de kerst.

Utrechtse makers zullen op de Winter Fair al hun zelfgemaakte producten presenteren. Mooie en unieke creaties van porselein zal de kraam van Studio Ineke van der Werff sieren. Buro Ruig etaleert enkele gave producten, zoals 3D geprinte Domtorens. Bij Bond & Smolders, mijn favoriete bakkerij en patisserie, kun je terecht voor lekkers met warme chocolademelk. De winkel ‘Groetjes uit Utrecht, zal een leuke selectie van de collectie uit de winkel aan de Zadelstraat op de kerstmarkt verkopen. Bij Buurtbier koop je in Utrecht gebrouwen bier. Benieuwd naar het Utrechtse chocolademerk, Mesjokke? Genoeg reden om naar Karels Winter Fair te komen!

Karels Winter Fair biedt veel meer dan alleen een mooie gelegenheid om kerstinkopen te doen. Op het plein kun je bij de stand van Bistro Karel 5 terecht voor koek en zopie. En Utrechtse hapjes van vroeger kun je proeven bij Anna’s HapHut.

Zet het alvast in je agenda: Karels Winter Fair wordt op zondag 16 december georganiseerd.

Winter Fair Hotel Grand Karel V 1

Grand Hotel Karel V, Geertebolwerk 1 | Like het Facebook event voor meer info!

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.