Het Kade Festival | Feestje op de Ooster- en Westerkade

Jij dacht dat de zomer afgelopen was? En het festival seizoen ook? Daar denken ze op de Ooster- en Westerkade heel anders over! Het fijne aan de kades is, dat je er zo heerlijk aan het water kunt zitten. Maar er zijn ook veel leuke plekken om te dineren, lunchen of een drankje te pakken. Goede Vrijdag, Speck bar&grill en BROEI bijvoorbeeld. De ondernemers hebben de handen ineengeslagen om een spetterend festival voor je neer te zetten. Zondag 13 september is de dag!

Er zijn drie stages met live-muziek, je kunt er stoepkrijten of een knipbeurt bij een barbier ondergaan. Wat ook fijn is, is dat de lekkerste lokale producten op het menu staan. Voor de cultuur fanaten onder ons, komen er experts vertellen over het verleden van de kades. Deze tour gooit je terug in de tijd. Waan je in deze wandeling op een Middeleeuwse boerenmarkt. Eigenlijk zin om niets te doen dit weekend? Te ontspannen? Ben je wat gestresst? Kom dan naar de kade! Yoga én massagestoel aanwezig! Of dans je spieren los bij de DJ. Maandag is nog zo ver weg.

Check het Facebook Event en tot zondag!

Beelden (header & programma) van Studio Vrijdag

het kade festival programma

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.