Just Opened – Stelios Kitchen & Bar

Het Ledig Erf wordt steeds populairder, niet verrassend want het bruist van nieuwe hotspots. Elke maand lijkt wel een nieuw restaurant of cafe zijn deuren te openen. Zo ook afgelopen weekend want Stelios opende de deuren op Ledig Erf nummer 36. Je hebt het grote nieuwe flatgebouw op het plein niet kunnen missen. Hieronder zijn ruimtes voor twee zeer grote restaurants. Een van deze restaurants, is het Griekse restaurant Stelios. Met ook een locatie in de multi-culturele hub, Lombok. Volgens de reviews is de kwaliteit van het eten erg hoog, dus dat zou ook in het nieuwe restaurant zo moeten zijn. De foto’s op de facebook pagina laten een eigentijdse, zelf hippe interieur zien. Dus geen standaard witte en blauwe muurschilderingen zoals bij veel Griekse restaurants. Maar ik moet nog zelf een kijkje gaan nemen. Het restaurant heeft een grote selectie Griekse wijnen die ik wel wil proeven. Ik moet eerlijk bekennen dat ik geen liefhebber ben van Grieks eten, maar ik zal Stelios een eerlijke kans geven en voor jullie natuurlijk een review schrijven. Misschien heb ik gewoon nog niet, ‘het Griekse restaurant’ gevonden.

Laat het mij weten als je ervaring hebt met de locatie in Lombok. En heb je toevallig afgelopen weekend al bij Stelios Kitchen & Bar gedineerd dan hoor ik graag hoe het was en welk gerecht ik eventueel zou kunnen bestellen.

Adres: Ledig Erf 36
Google maps hier!
Facebook Pagina

Foto komt van Stelios Facebook Pagina. 

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.