IZI Travel Explore Utrecht

IZI Travel | Museum Kwartier Audio Tour

1ste Audio Tour door Explore Utrecht

Explore Utrecht heeft in samenwerking met izi.TRAVEL een audio tour van een van onze favoriete wijken in Utrecht opgenomen. Met de Explore Utrecht ‘Museumkwartier Tour’ kun je dit levendige deel van de stad verkennen en ontdekken. De audio tour neemt je mee langs straatkunst, gedichten door de stadsdichter, historische gebouwen, cafés en kerken. De wijk is een fascinerend mix van bedrijven, woonhuizen en kerken zoals het eeuwen geleden ook was. Geschiedenis is overal te vinden dus duik vooral de smalle straatjes in, loop door de hofjes en kijk omhoog naar de gevels van huizen.

Ontdek Utrecht samen met Explore Utrecht

Download de app en Explore Utrecht’s gratis virtuele tour van het Museumkwartier; thuis, misschien in een hotel of waar wifi verbinding aanwezig is en je bent klaar om dit bruisende deel van de stad te ontdekken. Gewoon via je smartphone zonder gedoe en geheel gratis.

Download de izi.TRAVEL Audio Guide app:
Bij iTunes App store
Bij Google Play Store
Bij Windows Phone Store
Zoek naar Explore Utrecht en download de ‘Museumkwartier‘ wandeling. Start op de Mariaplaats en eindig de tour op het Domplein. Om bij te komen van de wandeling kun je naar een van de gezelligste pleinen in Utrecht: ’t Wed. Plof neer op een terras en bestel een drankje.

Tour Gasthuis Bartholomeus | een aanrader 

Wij raden ook aan om de Bartholomeus Gasthuis audio guide tour te downloaden. Het gasthuis heeft een rijke geschiedenis dat is weergegeven in een eigen aparte tour. Ontdek waarom Bartholomeus Gasthuis, het oudste nog zelfstandig functionerende gasthuis van Nederland, zo belangrijk is voor Utrecht.

Ga direct naar de Audio Tours en begin de wandeling door het Museum Kwartier. (klik op de afbeeldingen)

Meer over izi.Travel

izi.TRAVEL is een storytelling platform dat beschikt over meer dan 1300 unieke audiotours van meer dan 300 steden in 50 landen. izi.TRAVEL beschikt ook over meer dan 500 museum gidsen, die erg handig zijn voor reizigers, expats en zelfs locals die opzoek zijn naar een culturele ervaring in de stad.

IZI Travel Explore Utrecht Audio Tour

IZI Travel Explore Utrecht

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.