Explore Utrecht Instagram Round up May

Explore Utrecht Insta Round-Up #Mei

Het is juni! Ik heb het idee dat de dagen, weken, maanden steeds sneller voorbij gaan. Tijd voor een nieuwe Insta Round Up dus. Afgelopen mei was het ontzettend druk in Utrecht. Elk weekend zat bomvol met events zoals; Fonteyn Festival, TREK, Jazz Festival, Culturele zondag en nog veel meer. We hebben in mei veel nieuwe hotspots bijgekregen en een aantal hiervan heb ik natuurlijk bezocht. Aantal staan nog op het ’to do’ lijstje voor in juni. Het blog over Zwart Goud is het best gelezen en staat op het score bord. Andere nieuwe spots zijn Loof op het Domplein en LUC in het centrum. Mei zat ook weer vol met leuke afspraken, zoals bijvoorbeeld een gezellige ontbijt sessie bij Cornelis en een heerlijke lunch bij Goesting. Samen met Staatsbosbeheer organiseert Explore Utrecht een Instameet bij Fort Rhijnauwen en Utrecht Sciencepark. Dus zijn we op pad gegaan om de route vast te leggen voor de groep Instagrammers die op 6 juni dit deel van Utrecht komen ontdekken. Ook zijn we op jacht gegaan naar Nijntje beelden tijdens de Nijntje Beelden parade. Mijn favoriete beeld staat bij de buren, Grand Hotel Karel V, in de tuin. Laatste vrijdag van de maand trakteerde ons op heerlijk weer. Perfect voor een avondje op het terras van Speck aan het Ledig Erf. Eindelijk kon ik dan ook deze hotspot bezoeken en het is zeker goed bevallen maar dit lezen jullie binnenkort wel op het blog. Ik ben benieuwd wat juni ons gaat brengen, ik hoop in ieder geval prachtig zomerweer. 

Groetjes,

Mocht je nog suggesties of tips hebben voor juni, drop ze dan in de comments of via info@exploreutrecht.nl. Dan gaan wij op pad om het te checken voor Explore Utrecht en doen misschien wel uitvoerig verslag op het blog.

Heb jij ook een Instagram account laat het mij dan weten in de comments. Mijn Instagram vrienden zijn ook zeker aanraders om te volgen, dus check vooral mijn volgers.

Volg mij op Instagram – @Explore_Utrecht!

De ondertiteling is zoals op Instagram, alleen in het Engels!

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.