Insta Round Up Explore Utrecht April

Explore Utrecht Insta Round-Up #April

Wat was april is geweldige maand! Een ontzettend drukke maand want er gebeurde veel in de stad, zoals, ’the world pillow fight day’ op het Domplein en ‘Swan Market’ op Vredenburgplein. Natuurlijk Koningsnacht en dag met de Vrijmarkt en feest op bijna alle pleinen in de stad. Maar we hebben ook veel nieuwe spots in april bijgekregen: CROP op de Biltstraat, Sugarlips Cake op het Jansveld, Bar ’t Spit op de Neude, ’t Koffieboontje aan de Oudegracht en het Vlaamsch Broodhuys op de Twijnstraat. En nog heel veel meer nieuws, die ik binnenkort maar snel moet gaan bezoeken. April zat ook bomvol met leuke afspraken, kennismakingen, samenwerkingen en als afsluiter de #ExploreUtrechtMeetup bij Goed Spul. Het onderwerp van de Meet-Up was ‘Storytellen en Video’. De sprekers waren geweldig en de deelnemers enthousiast en hopelijk geïnspireerd om aan hun eerste video te beginnen. De Meet-Up was weer een succes! April heb ik afgesloten met een jacht op alle Nijntje beelden van #Nijntjeartparade in Utrecht en een heerlijke lunch op het terras van Loof, een nieuwe stek op het Domplein. Ik ben heel benieuwd naar wat mei ons gaat brengen, hoop in ieder geval op veel zon.

Mocht je nog suggesties of tips hebben voor mei, drop ze dan in de comments of via info@exploreutrecht.nl. Dan gaan wij op pad om het te checken voor Explore Utrecht en doen misschien wel uitvoerig verslag op het blog. 

Heb jij ook een Instagram account laat het mij dan weten in de comments. Mijn Instagram vrienden zijn ook zeker aanraders om te volgen, dus check vooral mijn volgers.

Volg mij op Instagram – @Explore_Utrecht!

Liefs,

De ondertiteling is zoals op Instagram, alleen in het Engels!

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.