The Happy Toko Explore Utrecht 1

Insta-perfect nails van The Happy Toko

Het is nu al een tijdje geleden dat ik voor het eerst langs ging bij The Happy Toko! Ik deed normaal gesproken nooit iets met mijn nagels, maar werd direct aangetrokken tot de vrolijke nail art die ik op Instagram langs zag komen en maakte een afspraak.

Insta-perfect en huiselijk: de look

Na het adres ontvangen te hebben arriveerde ik bij Justine, de eigenaresse van The Happy Toko. Waar ik dacht dat ik in een nailbar terecht zou komen, bleek haar insta-perfect nagel salon gewoon bij haar thuis te zijn!

Een heerlijke huiselijke sfeer, tot in de puntjes geperfectioneerd door Justine. Je merkt dat ze precies weet wat ze mooi vindt in haar interieur en dat zie je ook terug in de styling van haar nagelsalon aan huis. Jungle behang, plantjes, gedroogde bloemen en pastel roze en paarse accenten. Girly in een modern jasje!

Je hebt echt het gevoel alsof je bij Justine op visite bent en een vriendin je nagels doet. Wat te drinken, een gezellig praatje, alles om je op je gemak te laten voelen.

Volle aandacht en perfecte nail art: de ervaring

Dan is het tijd om een design uit te zoeken! The Happy Toko specialiseert zich in toffe nailart, maar je kan ook gewoon voor een kleurtje gaan. Ga je wel voor nailart, dan heeft Justine een aantal nail wheels voor je klaarliggen met designs om uit te kiezen! Daarbij maakt ze onderscheid in een aantal categorieën: simple, advanced en ultimate. Afhankelijk van hoe ingewikkeld het design is en hoe veel tijd het kost om het op je nagels te krijgen!

Dan gaat Justine aan de slag. Hoe gezellig je ook met haar kletst, ze blijft daarnaast volledig geconcentreerd op haar werk. Je kan zien dat ze alleen voor het beste resultaat gaat en zelfs aan de kleinste details van je nailart de volle aandacht geeft. Elk hartje perfect symmetrisch, elke nagel perfect gelakt, alles tot in de puntjes verzorgt.

Als dan eenmaal je nagels erop zitten haalt ze een heerlijk geurende nagelolie en handlotion tevoorschijn. Ultiem gelukkig met mijn vrolijke en lekker ruikende nagels loop ik weer de deur uit! The Happy Toko maakt haar naam zeker waar.

Wil je ook fleeky nails? Haast je dan naar Lombok. Een afspraak boek je op: thehappytoko.com.

About Lisa Peters

Lisa is een freelance content marketing specialist met een gouden pen en een liefde voor Utrecht. Sinds ze in 2009 naar deze prachtige stad is verhuist, heeft ze elke steen omgekeerd en elk hoekje verkend. Een nieuw restaurant of een onontdekt boetiekje, ze zal het ontdekken en ervan genieten. Het enige dat ze stiekem nog mist in Utrecht is een karaoke bar. Ze woont in de buurt van de Amsterdamsestraatweg, waar ze nauwkeurig in de gaten houdt welke interessante nieuwe winkels of restaurants er verschijnen in deze up-and-coming buurt. Ze is dol op het ontdekken van verborgen pareltjes, nu is het tijd om ze te delen met jou!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.