taart utrecht

Iets te vieren? Verras iemand met een quarantaart!

Heb jij iets te vieren zoals een verjaardag in quarantaine of wil je iemand even opvrolijken? Laat dan een lekkere taart in Utrecht bezorgen inclusief een custom-made kaartje bij iemand waar je om geeft. Hiermee steun je de gezellige koffiezaak Cupp én krijg je een kleinigheidje terug.

Verras je vrienden en familie op gepaste afstand met een lekker stuk taart en een persoonlijke boodschap via een custom-made kaartje. Door samen foto’s en video’s te delen kan je toch een beetje feest vieren op afstand. Óf iemand opvrolijken die het verdient natuurlijk!

Taart laten bezorgen in Utrecht | Hoe werkt het?

Beantwoordt wat simpele vragen zodat de taart naar jou keuze op het juiste moment klaar staat. Ter verassing nodigt Cupp vervolgens namens jou vrienden en familie uit om hun stuk taart te komen ophalen. Hiermee steun je gelijk koffiezaak Cupp door deze moeilijke tijd #supportyourlocals.

Liever zelf de taart en het kaartje langs brengen? Dan brengt Cupp een bezorg-pakket bij je langs zodat jij je vrienden en familie kunt verassen met een taartpunt. Én met een eventueel gepersonaliseerd filmpje van jou erbij. Bovendien krijg jij een kleinigheidje terug van Cupp voor de steun.

Meer info

Wil jij ook trakteren of ben je nieuwsgierig naar meer info? Mail dan naar quarantaartje@gmail.com of stuur een DM naar initiatiefnemer Korinna van Balkom via Instagram.

 

Quarantaart door Korinna van Balkom

Op zoek naar meer leuke tips in deze quarantaine tijden? Bekijk dan ook deze blogs:

About Helia Kiaie

Helia is communicatie specialist voor culturele evenementen en oefent daarnaast als barista haar melkschuim kunsten. Utrecht broeit van de leuke, lekkere en interessante ondernemingen, deze volgt ze graag op de voet. Van theater, film- en muziek festivals in de stad tot vega(n) vriendelijke tentjes met goede koffie. Bovenal is ze dol op films en haalt ze iedereen graag over om samen het Springhaver of Louis Hartlooper te bezoeken. Vriendinnen komen graag bij haar terecht voor tips in eigen stad. Met plezier deelt ze haar tips en ervaringen nu ook met jullie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.