hotel met room service in Utrecht

Drie x hotel met room service in Utrecht

Wat is fijner dan overnachten in een hotel? Overnachten in een hotel met room service in Utrecht, natuurlijk! Daarom hebben we drie fijne hotels in verschillende prijscategorieën met room service, want dat verdien je! 

3x room service in Utrecht

The Anthony Hotel Utrecht

Bij The Anthony hotel kun je kiezen uit een fijne kamer, luxe loft of een chique suite. Alle kamers zijn voorzien van een snelle Wi-Fi verbinding en hebben smart tv. Bij The Anthony hotel in Utrecht begrijpen ze dat na hard werken, goed ontspannen komt. Daarom hebben alle kamers een werktafel en een lounge ruimte. En wat is een lounge ruimte zonder room service, toch?!

Dit hotel is voor iedereen die blij wordt van een smaakvolle inrichting. Niet voor niets werden ze in hun eerste jaar genomineerd voor de Best Hotel Design-awards. We zijn dan ook blij dat het hotel een doorstart maakt na het faillissement door de coronacrisis. Gelukkig blijven de prachtige hotelkamers hetzelfde en ook de naam verandert niet.  

Adres The Anthony Hotel
Kanaalstraat 197-199
3531 CG Utrecht

Boek een kamer bij The Anthony

Inntel hotel Utrecht

Als een hotel een eigen magazine heeft speciaal voor de gasten weet je eigenlijk al genoeg. Het hotel telt maar liefst elf verdiepingen en grenst aan het station. Kijk dat is wat we nou noemen centraal gelegen. Dit hotel is overgoten in luxe, want wat denk je van een kamer met privé sauna en whirpool? Ja, daar hoort natuurlijk room service bij.

Adres Inntel hotel Utrecht
Smakkelaarshoek 24
3511 EC Utrecht

Boek een kamer bij Inntel Hotel

Lees ook: Hotel Beijers | Overnachten in een boutique hotel in hartje Utrecht ook met een luxe ontbijt op de hotelkamer die je niet wilt missen.

B&B de Jongens

De bed & breakfast van de Jongens staan bekend om hun goede service. En deze service komt vanuit het hart zoals zij dat zelf zeggen. De Jongens tellen vier tweepersoonskamers, typisch gevalletje: klein, maar fijn! Want de lieve kamers zijn alle voorzien van een eigen douche, tv en dus zelfs room service. Kijk daar worden we vrolijk van. Je snapt dat B&B de Jongens niet kon ontbreken in onze lijst van drie x hotel met room service in Utrecht.

Adres B&B de Jongens
Donkere Gaard 4, bis
3511 KW Utrecht

Boek een kamer bij Inntel Hotel

Nog meer hotels in Utrecht

About Ariela Slakhorst

Utrecht is mijn tweede thuis: de plek waar ik studeerde, werk en waar ik vrienden voor het leven heb gemaakt. Niet voor niets ben ik al zes jaar lang stapelverliefd op deze stad, want kijk eens om je heen, is er een stad die mooier is? In de toekomst hoop ik er een huisje te scoren, het liefst met een tuin, maar met een fijn balkon mag ook. Ik ontdek nog steeds nieuwe routes om te wandelen, hotspots om te eten en andere gezellige places to be. Het zijn dingen die ik graag met jullie deel, want verhalen vertellen is écht mijn ding. Een liefde die ik graag combineer met mijn liefde voor het mooie Utrecht!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.