Hofman Cafe And Friends Concert

Hofman Café – And Friends Concerts

Bij Hofman Café op het Janskerkhof, kun je lekker borrelen aan de bar of het terras op met een biertje en borrelhapjes, dansen op tunes van een dj, een avondje lachen bij een comedy show en luisteren naar live muziek. Hofman Café komt nu met een nieuw muziekconcept: And Friends Concerten. Bij ‘And Friends Concert’ heeft een artiest de regie van de avond in handen. Waarvoor hij of zij twee acts zelf mag uitkiezen.

De Utrechtse singer-songwriter Tommy Ebben organiseert op woensdag 6 april het eerste ‘And Friends Concert’ in Hofman Café. De Utrechtse singer-songwriter Tommy Ebben maakte samen met zijn begeleidingsband The Small Town Villains rootsy folkrock en stond op grote festivals als Zwarte Cross, Dauwpop, Paaspop Schijndel en Geuzenpop. In 2014 is Tommy Ebben uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. De Utrechtse folkrocker heeft voor deze avond de volgende acts geregeld: Electric Company en Yori Swart

Tommy

And Friends
Electric Company is een jonge vijfkoppige psychedelische indie pop band, afkomstig uit Nottingham, gevormd aan de Herman Brood Academie in Utrecht.

Yori Swart studeerde af aan het Conservatorium van Amsterdam. Heeft een aantal awards op haar naam staan, zoals: 3FM Serious Talent, de Grote Prijs van Nederland, Amsterdamse Popprijs, NH Pop Live én Sena Performers POPnl Award. Indrukwekkend toch!

Wanneer?
Een keer per maand op de woensdagavond
Tijd: 21:00 – Prijs: 5 euro
Check Hofman en het evenement op Facebook

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

Explore Utrecht Map offline bekijken? Download de Explore Utrecht app!

Utrecht_english_strip

Mede mogelijk gemaakt in samenwerking met

Favoroute_Logo_600px

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.