Hofjes Concert Museum Catharijne Convent 1

Zomerconcerten in de kloostertuin van Museum Catherijne Convent

Gezellige zondagen. Houd je daar ook zo van? Gelukkig houden ze daar in Utrecht fijn rekening mee. Op verschillende plekken zijn intieme, kleine concertjes te vinden. Bijvoorbeeld in de kloostertuin van Museum Catherijne Convent. De tuin is een echte verborgen schat in het centrum van de stad. Ga jij ‘m zoeken?

In de tuin worden in de zomer op zondag concerten gegeven: Catharijn Classique. Dus ben je fan van de klassieken stukken? Dan kun je hier je hart ophalen. De nieuwe editie staat in het teken van de huidige expositie ‘Bij ons in de Biblebelt ‘. Trouwens ook zeker de moeite waard om te bezoeken!

De zomerconcerten beginnen om 13.30 en om 15.00, in de pandhof van het museum bij mooi weer. De planning is wekelijks van 14 juli t/m 1 september 2019. Heerlijk om de zondagmiddag mee te beginnen. Je waant je de rest van de dag op vakantie. Oh, en heb ik verteld dat de concerten gratis zijn? Nou dan!

Adres: Langenieuwstraat 38

Op de volgende data kun je gaan genieten van fijne concerten in de tuin van Museum Catharijneconvent:

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.