fbpx
Hofjes Concert Museum Catharijne Convent 1

Hofjes Concerten in de kloostertuin van museum Catherijneconvent

Gezellige zondagen. Houd jij daar ook zo van? Gelukkig houden ze daar in Utrecht fijn rekening mee. Op verschillende plekken zijn intieme, kleine concertjes te vinden. Bijvoorbeeld in de kloostertuin van museum Catherijneconvent. De tuin is een echte verborgen schat in het centrum van de stad. Ga jij ‘m zoeken?

In de tuin worden in de zomer op zondag concerten gegeven: Catharijn Classique. Dus ben jij fan van de klassieken stukken? Dan kun je hier je hart ophalen. De nieuwe editie staat in het teken van de huidige voorstelling ‘Shelter’. Trouwens ook zeker de moeite waard om te bezoeken!

De concerten beginnen om 13.30 en om 15.00, in de tuin van het museum bij mooi weer. Heerlijk om de zondagmiddag mee te beginnen. Je waant je de rest van de dag op vakantie. Oh, en heb ik verteld dat beiden concertlocaties gratis zijn? Nou dan!

Langenieuwstraat 38 | Museum Catherijneconvent | facebook

Op de volgende data kun je gaan genieten van fijne concerten in de tuin van Museum Catharijneconvent:

  • 29 juli
  • 5 augustus
  • 12 augustus
  • 19 augustus
  • 26 augustus
  • 2 september

Foto’s – Susanne Sterkenburg

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar info@exploreutrecht.nl.

Bekijk ook

5x romantische first dates in Utrecht

Ga jij binnenkort met iemand voor de eerste keer op date in Utrecht en heb …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wij maken gebruik van cookies om de website zo goed mogelijk te laten functioneren. Bekijk ons privacy beleid.

Privacy policy