High Tea Lewis Book Cafe

Dé 4 high tea hotspots van Utrecht

Quality time met jouw vriendin(nen)?  Daar is een high tea perfect voor! Onbeperkt thee leuten en de lekkerste zoetigheden om samen te delen. Hieronder vind je een lijstje met fijne plekjes in Utrecht voor een high tea.

  1. De Bakkerswinkel

Bij de Bakkerswinkel is de keuzereuze, want je kunt hier maar liefst uit vier verschillende high tea arrangementen kiezen. Dat wordt lastig kiezen of vaker terug komen! Heb je nietveel trek, maar wel zin in thee en wat hapjes? Dan is het High Noon tea menu, met een aantal kleine zoete en hartige gerechtjes, daar zeer geschikt voor. De andere twee menu’s zijn uitgebreider. Ook kan er een gluten- en lactose vrij high tea menu worden besteld. High tea’en bijde Bakkerswinkel kan al vanaf €22,50 per persoon.

  1. De Ontdekking

Bij de Ontdekking aan de Voorstraat kun je vanaf 14.30 ’s middags erg knus high tea’en. De Ontdekking biedt twee verschillende high tea menu’s aan, waarvan de eerste een Engelse high tea etagère is, gevuld met verschillende hartige hapjes, scones en taartjes. De high tea deluxe is royaler: je krijgt naast het reguliere menu ook een soepje, smoothie en een flesje mini bubbels. Sounds good! Kosten: vanaf €15,- per persoon.

  1. Lewis Book café

Zelf je eigen high tea samen stellen? Bij Lewis Book café kan het! Net achter Hoog Catharijne zit deze high tea spot verstopt! Je kunt hier 3, 7 of 9 hapjes bestellen met én zonder een pot thee. Dit allemaal kan al vanaf €4,90.

  1. Oudaen

In Stadskasteel Oudaen kunnen jij en jouw vriendinnen op een mooie locatie een high tea doen. Je kunt hier tussen het standaard en luxe menu kiezen. Het standaard menu bestaat uit quiche, sandwiches, scones, macarons en thee. Wanneer je meer trek hebt en voor het luxe menu kiest, wordt daar een glas Cava en een schaaltje runderbouillon aan toegevoegd. Vanaf €21,50 per persoon kun je hier al van genieten.

Header beeld door Lewis Book Cafe

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en toffe hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook.

Je kunt ook de Explore Utrecht app, downloaden voor een offline city map met heel veel leuks. 

Utrecht City Trip banner | Favoroute travel guides

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.