Harmony coffee bij Mockamore

Naast een foodie ben ik ook een echte koffie liefhebber. Mijn dag kan ik niet starten zonder een goede espresso, liefst een dubbele! Oh boy, als ik dat vergeet…..
Soms zoek ik naar de gulden middenweg, dan wil ik gewoon een guilty pleasure. Zeker na een dag shoppen is het verlangen naar een koffie en een lekkernij groot. Ondanks dat ik niet zo’n grote zoetekauw ben en ook geen fan van Cappucino , kan je mij wel wakker maken voor de Harmony coffee van Mocka More. Een giga cappuccino met witte chocoladesaus en chocolade vlokken, mjammmm! Oke, ik geef toe, het heeft weinig met koffie te maken. Maar het is zo lekker, en het geeft precies de nodige energie om de laatste winkels af te kunnen struinen.

Mocka More is perfect gelokaliseerd in hartje Utrecht op de Steenweg. Ben ik niet hier, dan kan je mij wel vinden, voor een goede zwarte koffie of espresso, bij de Coffee Company, Simon Lévelt of 30ml.

Vertel eens, wat is jou guilty pleasure?

Adres: Steenweg

Google map hier!

Contributie door Samantha Wicht van Taste with Sam
De foto is van Mockamore Facebook pagina. 

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op Instagram en Facebook. Tot kijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.