Halloween vieren in Utrecht

Het is alweer oktober, dus je weet wat dat betekent… Halloween! Of je nou van spookachtige dingen houdt of niet eens een enge reclame kan kijken zonder er nachtmerries over te krijgen (en bedankt Walibi Fright Nights…), er is sowieso een Halloween event voor jou!

Feesten

Halloween bij Tivoli Vredenburg

Voor de dapperen onder ons, geeft Tivoli een super creepy, horror film-stijl Halloween feest met alles wat je verwacht: rode drank bekertjes, beer pong, angstaanjagende decoraties, ‘scare zones’ en veel meer. Trek je beste Halloween kostuum aan en feest de hele nacht door!

28 oktober, 20:30 uur | Facebook evenement

Utrecht Halloween Madness bij Winkel van Sinkel

Zin in een feestje maar geen zin om jezelf kapot te schrikken? Winkel van Sinkel gaat pop, hip hop en R&B draaien. Je bent welkom om in een prachtig kostuum te komen of in je ‘gewone’ kloffie.

28 oktober, 23:00 uur | Facebook evenement 

Ensuite – Halloween Edition bij Stairway to Heaven

Vier Halloween door de avond weg te dansen met dark house, club en pop muziek gedurende deze Halloween editie van Ensuite.

28 oktober, 23.00 uur | Facebook evenement

Voor alle leeftijden

Pluk je eigen pompoen bij Boerderij Nieuw Slagmaat

Wat is er nou zoeter dan van je eigen pompoen een jack-o’-lantern te maken voor Halloween? Voor slechts een dag opent Nieuw Slagmaat hun pompoen veld voor bezoekers, dus zorg ervoor dat je er snel bij bent!

18 oktober, 10.00 – 16.00 uur | Website

Griezelen Met Halloween! bij het Catharijne Convent

Leer alles over de geschiedenis van Halloween en alles wat er mee te maken heeft in het Catharijne Convent museum.

14 – 22 oktober, gesloten op maandagen | Website

Sterren kijken bij Sonnenborgh

De Sonnenborgh sterrenwacht organiseert speciaal voor kinderen een avond sterren kijken, alleen verlicht met kaarsen. Ga op zoek naar sterren in het donker in dit prachtige monument uit de 16de eeuw!

28 oktober, 19:30 – 21:30 uur| Website

Angstaanjagend

Halloween Nightmares spookhuis in The Wall

Ja, het is DAT spookhuis… die in het nieuws was omdat het bezoekers paniek aanvallen bezorgde. Luister, uiteraard raden we het je niet aan als je niet dol bent op enge ervaringen. Als je ervan houdt om de adrenaline door je aderen te voelen stromen en niet opkijkt bij de engste films, dan is dit misschien wat voor jou.

Tot het einde van november | Website 

Header photo: TivoliVredenburg

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en toffe hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook.

Je kunt ook de Explore Utrecht app, downloaden voor een offline city map met heel veel leuks. 

Utrecht City Trip banner | Favoroute travel guides

About Sophie Boisvert-Hearn

Sophie is een freelance redacteur met een master in Media Studies. Ze komt oorspronkelijk uit Toronto maar heeft inmiddels in Groningen, Leiden en Den Haag gewoond. Nu noemt ze met trots Utrecht haar thuis. Behalve eten, denken aan eten en het kopen en bereiden van eten, zijn haar hobbies o.a. reizen en schrijven. Een perfecte dag in Utrecht is voor haar heel veel kofie, een vriend(in) of vier, grote hoeveelheden gebakjes en een wandeling langs Utrecht haar prachtige straten en grachten – met als kers op de taart natuurlijk drankjes op het terras. Weet verrassend veel over kaasstengels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.