GYS ASW Explore Utrecht 1

GYS | vleugje groen aan de Amsterdamsestraatweg

GYS’ tweede vestiging aan de Amsterdamsestraatweg

Als je aan de Amsterdamsestraatweg denkt, is gezond eten niet het eerste waar je aan denkt. Daar heeft GYS verandering in gebracht als groen baken (letterlijk en figuurlijk) tussen de selectie aan döner kebab zaken die de Amsterdamsestraatweg rijk is.

GYS’ tweede vestiging aan de Amsterdamsestraatweg is geopend als opvolger na het grote succes van GYS aan de Voorstraat. Het frisse interieur van GYS is een combinatie van groene pasteltinten en verschillende soorten hout. In elk hoekje van het pand zijn interessante hoekjes en details te ontdekken, van kleine kunstwerkjes (die je kunt kopen, als je wilt!) tot rij aan rij lichtgevende vaasjes met verschillende planten. Je kan er niet alleen in alle rust genieten en de sfeer proeven, maar ook heerlijk eten!

Menu vol met verse, biologische gerechten voor iedereen

Een blik op de menukaart en je ziet meteen waar GYS voor staat: verse, biologische gerechten voor iedereen. GYS heeft namelijk voor bijna elke etenswijze wel een optie op de kaart staan, met o.a. veel verschillende opties voor veganisten en vegetariërs. Ik geniet altijd van elke hap. En dat zijn er veel! De porties zijn namelijk groter dan wat je verwacht voor de prijs. Een etentje bij GYS is dus ook nog eens duurzaam voor je portemonnee!

Al met al kunnen we zeggen dat de Amsterdamsestraatweg zeker een vleugje groen rijker is. Kom je ook genieten?

Adres: Amsterdamsestraatweg 113 | Website | Facebook

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

Explore Utrecht Map offline bekijken? Download de Explore Utrecht app!

Mede mogelijk gemaakt in samenwerking met

About Lisa Peters

Lisa is een freelance content marketing specialist met een gouden pen en een liefde voor Utrecht. Sinds ze in 2009 naar deze prachtige stad is verhuist, heeft ze elke steen omgekeerd en elk hoekje verkend. Een nieuw restaurant of een onontdekt boetiekje, ze zal het ontdekken en ervan genieten. Het enige dat ze stiekem nog mist in Utrecht is een karaoke bar. Ze woont in de buurt van de Amsterdamsestraatweg, waar ze nauwkeurig in de gaten houdt welke interessante nieuwe winkels of restaurants er verschijnen in deze up-and-coming buurt. Ze is dol op het ontdekken van verborgen pareltjes, nu is het tijd om ze te delen met jou!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.