fbpx
Festeaval_Explore Utrecht_Susanne-Sterkenburg-1

Een middag ondergedompeld in thee bij Festeaval

Op zondag 29 mei organiseerde Evenementenlocatie De Fabrique voor de eerste keer in Nederland het Festeaval. Een leuke en leerzame dag vol met thee, chocolade, workshops, theeceremonies en muziek. Wij waren uitgenodigd om een dagje thee te slurpen en alle ins en outs van thee te leren. Het was een heerlijke middag, en… thee zal voor ons nooit meer hetzelfde zijn!

Festeaval_Susanne-Sterkenburg-11

Thee is de nieuwe koffie. Dat werd ons bij binnenkomst meteen duidelijk. Graag delen we een fotoimpressie van deze fijne zondagmiddag met jullie. 

Thee is helemaal passend bij de trends van nu: mindfull, bewust, duurzaam en gezond. Tijdens het Festeaval kon je mediteren onder het genot van een kopje thee. Een bijzondere ervaring.

Festeaval_Susanne-Sterkenburg-26

We hebben een Chinese theeceremonie gevolgd en als je hoort wat er allemaal bij komt kijken, dan wordt meteen duidelijk: goede thee verdient respect. Als je hoort wat een tijd en moeite het heeft gekost om die blaadjes hier te krijgen. Amazing!

De muzikanten van Giels Talentenjacht brachten de sfeer er goed in met hun akoestische muziek. Wij hebben een favoriet hoor… 😉

Festeaval_Susanne-Sterkenburg-28

Grote drukte bij stands op de beursvloer.

We sluiten de dag af aan de bar met een heerlijke theecocktail. Op naar volgend jaar. CHEERS!

Zijn jullie er volgend jaar ook bij? Noteer dan zondag 28 mei 2017 in je agenda en be there! Kijk op de Facebookpagina van Festeaval om op de hoogte te blijven.

In samenwerking met de International Tea and Coffee Academy mogen we een supertoffe latte-art of theetraining weggeven. Laat op onze Facebookpagina achter waarom JIJ deze moet winnen. En wie weet mogen we je blij maken met een leerzame training!

Foto’s: Susanne Sterkenburg

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

Explore Utrecht Map offline bekijken? Download de Explore Utrecht app!

Utrecht_english_strip

Mede mogelijk gemaakt in samenwerking met

Favoroute_Logo_600px

About Susanne Sterkenburg

Susanne is marketing en communicatie professional met een grote passie voor fotografie. Het liefste stapt ze iedere dag op haar fiets om iets nieuws in Utrecht te ontdekken. Niet alleen om foto’s te maken, maar vooral ook om koffie te gaan drinken. Als coffeeaddict weet ze dan ook alle koffie hotspots in Utrecht te vinden. Susanne krijgt energie van het organiseren van evenementen en heeft dit voor Explore Utrecht al een aantal keer gedaan. Naast shoppen, lunchen of wijn drinken in de stad, sport ze ook veel. Hardlopen onder de Dom door, of bootcampen in het Wilhelminapark, Griftpark of Julianapark zijn favoriet. Vrienden weten haar altijd te vinden voor tips over de stad en ook op social media probeert zij mensen te helpen met vragen over leuke bezienswaardigheden.

Bekijk ook

Cupp Specialty Coffee Utrecht 1

Bij Cupp in Utrecht schenken ze kwaliteitskoffie bereid met liefde

Als je dol bent op koffie moet je zeker even langs gaan bij Cupp in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.