flixbus vanuit Utrecht

Met Flixbus vanuit Utrecht naar Antwerpen, Berlijn en Lille ( en nog veel meer steden).

Stedentrip plannen? Je reist met Flixbus vanuit Utrecht naar verschillende Europese steden. Bijvoorbeeld een stedentrip naar Antwerpen, Berlijn en Lille. Lees er alles over in deze blog. 

Een dagje weg is een stuk makkelijker en goedkoper te organiseren met Flixbus. Dat reizen met de bus een stuk goedkoper en duurzamer is dan vliegen, wist je vast al. Toch pakt Flixbus reizen met de bus een stuk anders aan. Zo hebben ze gratis Wi-Fi in de bus, kun je boeken via hun app en de bus is te volgen via GPS-Livetracking.

Flixbus vanuit Utrecht

Met ongeveer 2000 bestemmingen in 29 landen is de kans groot dat er een gewenste stedentrip tussen zit. De Flixbus vanuit Utrecht heeft zo’n 86 verbindingen, genoeg keus! Een enkeltje naar Antwerpen is al te boeken vanaf €6,99. Of wat denk je van een stedentrip naar Lille? Een prachtige stad in Frankrijk en zeker een aanrader. Al helemaal voor een enkeltje v.a. €12,99.

Als Berlijn meer jouw ding is kun je vanaf €18,99 een enkeltje boeken. Allemaal mooie prijzen! Maar ook binnen Nederland reis je enorm voordelig. Dus ook erg leuk als je een dagje weg wilt in eigen land. Check vooral de website voor meer steden en prijzen.

Een duurzame busreis

We weten allemaal wel dat het beter voor het milieu is om met de bus te reizen dan met het vliegtuig. Maar Flixbus maakt reizen met de bus nóg duurzamer! Ja echt, want ze voeren een efficiënt brandstofbeleid en de uitstoot van broeikasgassen is extreem laag.

Geheel milieuvriendelijk zijn ze niet en daar ze ook eerlijk over. Daarom bieden ze de mogelijkheid om je ecologische bijdrage te compenseren. Dit kan doormiddel van een vrijwillige donatie aan een klimaatbeschermingsproject. De donatie bedraagt 1-3% van de totaalprijs, afhankelijk van de afstand die je reist. Veel hoef je er niet voor te doen, want tijdens het boeken kun je de optie aanvinken. Vervolgens wordt jouw bijdrage automatisch berekend. Handig!

Deze blogs vind je vast ook leuk

About Ariela Slakhorst

Utrecht is mijn tweede thuis: de plek waar ik studeerde, werk en waar ik vrienden voor het leven heb gemaakt. Niet voor niets ben ik al zes jaar lang stapelverliefd op deze stad, want kijk eens om je heen, is er een stad die mooier is? In de toekomst hoop ik er een huisje te scoren, het liefst met een tuin, maar met een fijn balkon mag ook. Ik ontdek nog steeds nieuwe routes om te wandelen, hotspots om te eten en andere gezellige places to be. Het zijn dingen die ik graag met jullie deel, want verhalen vertellen is écht mijn ding. Een liefde die ik graag combineer met mijn liefde voor het mooie Utrecht!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.