Fine dining restaurants bezorgen aan huis

Fine dining restaurants bezorgen aan huis | 5x ultieme restaurant ervaring thuis

Dineren in Utrecht, en de rest van het land, moeten we voorlopig uitstellen. Maar dat betekent niet dat je een maand moet wachten tot dat je kan genieten van een goed restaurant. In deze tijden komen de restaurants naar je toe en dat is waarvan je nu júíst even kunt genieten. Maak het beste van deze bijzondere tijden en geniet van de geluksmomenten, door een heerlijk diner thuis te laten bezorgen. Deze fine dining restaurants bezorgen aan huis. Maar je kunt ook het menu afhalen op locatie.

5x fine dining restaurants die aan huis bezorgen in Utrecht

Noir | Franse culinaire verwennerij aan huis

Noir gevestigd aan de Lange Nieuwstraat 88, heeft een menu om af te halen of te laten bezorgen. Op de menukaart staat een selectie van voor-, hoofd- en nagerechten. Én je kunt ook bijpassende wijnen laten bezorgen. Ook de gerechten voor thuis zijn geïnspireerd op de Franse keuken. Hopelijk kunnen we snel weer genieten van de ambiance van het restaurant, maar in de tussentijd kunnen we thuis de tafel mooi dekken en genieten van heerlijke gerechten. Bestel chique, ordinaire gerechten voor thuis en #noirjehuis. Want Noir moet je beleven!

Adres: Lange Nieuwstraat 88
3512 PM Utrecht
Telefoonnummer: 030 221 8328
E-mail: info@noirutrecht.nl 
Website:noirutrecht.nl

Restaurant Céline | Culinair genieten

Restaurant Céline gevestigd op het monumentale Fort Jutphaas is vorige jaar opengegaan en staat nu net als heel horeca Nederland voor een grote uitdaging. De eigenaren ‘Stephanie en Martijn’ hebben tijdelijk de deuren gesloten, maar blijven niet stil zitten. Ook Restaurant Céline stelt elke week een speciaal menu samen voor de thuisblijvers. Op de website of op social media wordt het menu voor bestelling bekend gemaakt. Heb je zin om een avondje uit te pakken, bestel dan een volledig diner via de website voor thuis. Geen passende wijnen in huis? Geen zorgen, want ook dat kun je gerust overlaten aan Céline.  Très chic dineren, maar dan thuis.

Adres: Fort Jutphaas 3
3439 LX Nieuwegein
Telefoonnummer: 030-6031708
E-mail: info@restaurantceline.nl
Website: restaurantceline.nl

De Zusters | Culinaire boxen

De rust is wedergekeerd in de priorij waar Restaurant De Zusters is gevestigd. Even geen gasten, maar de chefs zijn nog wel druk bezig in de keuken. Want hier worden verschillende boxen klaargemaakt voor thuis. De Zusters zetten het concept voort en bieden elke week een mooie selectie boxen aan die je kunt bestellen. De dinerbox bestaat uit gerechten bereid met lokale producten. De box is een volledig gangenmenu, alleen dien je het thuis zelf te serveren. De dinerbox kun je ook uitbreiden met een koffiebox. Een box gevuld met lekkers voor bij de koffie. Treed in de wereld van verbeelding van de De Zusters en bestel een beleving voor thuis.

Adres: Diependaalsedijk 17
3601 GH Maarssen
E-mail: info@restaurantceline.nl
Website: De Zusters Maarssen

Ruby Rose | Ruby dining experience

Ja, ook Ruby Rose gaat weer bezorgen! Dit werd op Instagram met een positief bericht gemeld. Ruby Rose was nog maar kort open, voor de totale lockdown in Nederland. Maar in die korte tijd hadden al veel Utrechters een vaste plek aan de bar. Dus mooi nieuws dat alle Ruby Rose fans nu ook thuis hun eigen dining experience kunnen creëren. De dinner-box bestaat uit twee hoofdgerechten (twee personen). Het pakket is uit te breiden met een goed fles wijn. Zo heb je alles in huis voor een fantastisch dinner thuis. Bestel een Ruby Rose verwenmoment bij jou thuis voor 19,50 p.p.

Website: rubyrose-utrecht.nl/bestellen
Adres: Korte Jansstraat 23, 3512 GM Utrecht

Restaurant De Goedheyd |

Thuis uiteten doe je met Restaurant De Goedheyd! Wil je uitpakken en thuis een ultieme fancy diner ervaren? Bestel dan Restaurant Goedheyd aanhuis voor een verrassingsavond. Op vastse dagen in de week kun je genieten van een 4-, 5- og 6-gangenmenu. Bestel optijd zodat je op dezelfde dag nog kunt genieten van het menu. Hier kun je het menu bekijken en het lekkers dat je nog kunt toevoegen. Fles huis cava misschien?

Website: www.degoedheyd.nl
Adres: Strosteeg 83 3510 VK Utrecht

Thuisblijf tips van Explore Utrecht? Met deze tips moet het wel lukken.

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.