deBeschaving 2016 Explore Utrecht 2

Dansen, spelen en ontdekken op deBeschaving

DeBeschaving is meer dan een festival. Het is een magisch feestje met theatervoorstellingen, poëzie, experimenten, optredens van gevestigde namen en beginnende artiesten en dit allemaal in de betoverende botanische tuinen. Het was weer ontzettend genieten! Check de foto’s die een impressie geven van deBeschaving door de ogen van ‘Explore Utrecht’!

deBeschaving 2016 Explore Utrecht 15

Het grote experiment van deBeschaving 2016 was het offline project. Voor drie uur kon je je telefoon op vliegtuigstand zetten en laten afplakken. Van het idee alleen al werden wij misselijk en dus bleven onze mobiele telefoons stickervrij. We hadden genoten van ‘Wentel’. Met een spiegel onder je ogen een route lopen en de wereld boven in plaats van onder ervaren. Heel raar! Bij Un-Seen een paar minuten gemediteerd met een koptelefoon op. Om vervolgens antwoord te geven op de centrale vraag: ‘Hoe maak je contact met je omgeving zonder het contact met jezelf te verliezen?’

deBeschaving 2016 Explore Utrecht 7

deBeschaving 2016 Explore Utrecht 22

Na een hele dag struinen en dansen zijn we met een burger en speciaal bier neergestreken op het terras van The Village, die dit jaar over een area beschikte op deBeschaving. En ja, we houden van hoppig! En ook van espresso!

Bekende namen waren dit jaar: Dotan en Jett Rebel. De formatie Skip & Die trok ook veel bekijks en bij het optreden van Rotterdamse eigenzinnige electronica- en raptrio ‘DeLikt’ stond iedereen te rocken.

Beelden door Suzanne Sterkenburg

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

Explore Utrecht Map offline bekijken? Download de Explore Utrecht app!

Utrecht_english_strip

Mede mogelijk gemaakt in samenwerking met

Favoroute_Logo_600px

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.