Sportfestival Buiten Adem Explore Utrecht 1

Raak Buiten Adem op het fitste festival van Nederland

Park Transwijk wordt op 29 augustus omgetoverd tot fitties paradijs. Festival Buiten adem, het fitste festival van Nederland neemt dan voor een dag het park over.

De woorden sport en festival in een zin is voor sommige mensen niet te begrijpen. Laat staan dat de woorden aan elkaar gekoppeld zijn. Want, hoezo sportfestival? Het sportieve concept riep in mijn omgeving nogal wat vragen op. En zorgde voor heel wat verwarring, vooral bij personen die niet aan sport doen. Nu kan ik je vertellen dat voor veel fitties dit wel een ‘match made in heaven’ is. Want wij zijn nogal van het sporten en willen heel graag veel verschillende workouts uitproberen en dat kan tijdens een sportfestival. Wat ook kan is het festivalterrein afstruinen opzoek naar low-fat, suikervrije, glutenvrije, lactosevrije of caloriearme (ben ik nog wat vergeten?) lekkernijen.

Ik ben niet op dieet, het is een lifestyle.

Sportfestival Buiten adem heeft het goed begrepen en biedt de Dutch fitties een middagje sport, food & music in Park Transwijk. Wat er allemaal valt te beleven? Nou, best veel! Je kunt de nieuwste trends op het gebied van sport uitproberen, zoals xcore, BRN, crossxvest, jumping fitness, slackline en hula hoop. Of inschrijven voor de bekende bootcamp en yoga lessen. Elke workout is maar 30 minuten dus je kunt lekker uit je dak en een heel schema voor de dag samenstellen. Maar je kunt ook fijn bijkomen of hangen op het festivalterrein. Dansen op vette beats om de spieren los te maken en het lijf spoelen te houden. Lekker snacken en chillen. Niets moet alles mag!

Wij zijn ook van de partij en hebben ons ingeschreven voor xcore en yoga. Ook gaan we powerliften. Want #girlsthatlift kick ass! Dit is meer dan genoeg naast vijf keer per week aan de bak in de sportschool. Ik mag dan wel van het sporten zijn maar ben zeker ook van het chillen. Dus sluit ik de middag waarschijnlijk af met mijn kont op een zitzak en een tasty kokos smoothie in de hand.

Komen jullie ook gezellig meedoen? Er zijn nog plekken!

Info:
Kaartjes zijn verkrijgbaar via de Buiten adem Festival Website.
Kluisjes zijn beschikbaar wel van tevoren reserveren.
Buiten adem is goed bereikbaar met het OV en op de fiets. Er zijn gratis fietsenstallingen aanwezig. Vanaf station Utrecht Centraal neem je de sneltram richting IJsselstein en Nieuwegein tot halte Vasco da Gamalaan, vanaf daar loop je naar het festivalterrein.

Sportfestival Buiten Adem Explore Utrecht 2

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

One comment

  1. Je kunt ook hele leuke trainingen volgen bij Master It in Utrecht. Het zit bij Stadion Galgenwaard.

    Check de website voor meer informatie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.