Explore Utrecht Insta Round Up september 9

Explore Utrecht Insta Round-Up #September

Hallo oktober! Niet te geloven hoe snel de tijd gaat, weer tijd voor een Insta Round-Up. Dit blog heb ik geschreven tijdens mijn ‘8 hours’ in Shoreditch, Londen explore tripje. Zeker een aanrader! Dus een mooi excuus voor veel foto’s en weinig tekst. Ja, want ik moest nog veel exploren. (Ja, het is onderhand een werkwoord) Check!

Deel je favoriete spots op Social Media en gebruik de hastag #exploreutrecht. Dat wordt een mooi lijstje voor iedereen om te raadplegen. Mocht je nog suggesties of tips hebben voor september, drop ze dan in de comments of via info@exploreutrecht.nl. Dan gaan wij op pad om het te checken voor Explore Utrecht en misschien doen wij wel uitvoerig verslag op het blog.

Heb jij ook een Instagram account laat het mij dan weten in de comments. Mijn Instagram vrienden zijn ook zeker aanraders om te volgen, dus check vooral mijn volgers.

Volg mij op Instagram – @Explore_Utrecht!

De ondertiteling is zoals op Instagram, alleen in het Engels!

 

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.