Instagram Round Up Explore Utrecht Round up Maart

Explore Utrecht Insta Round-Up #Maart

We zijn aan een nieuwe maand begonnen en dus is het tijd voor een Insta Round-Up van maart. Wat was maart toch een heerlijke drukke maand met veel hoogte punten, leuke uitjes en nieuwe ontdekkingen. De leukste posts deel ik met jullie in deze Round-Up.

Mocht je nog vragen, suggesties of tips hebben, drop ze dan in de comments of via info@exploreutrecht.nl. Laten we samen weer gaan knallen in april!

Heb jij ook een Instagram account laat het mij dan weten in de comments. Mijn Instagram vrienden zijn ook zeker aanraders om te volgen, dus check vooral mijn volgers.

Volg mij op Instagram –@Explore_Utrecht!

Liefs,

De ondertiteling is zoals op Instagram, alleen in het Engels!

 

 

 

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.