Explore Utrecht Insta Round-Up #juni

Yay, het is eindelijk juli. En juli staat gelijk aan de zomer die wij zo verdienen, met deze week een hitte golf als bonus. Het aftellen naar de Tour de France is dan nu ook echt begonnen. Zijn jullie er klaar voor? De ‘hitte protocol’ en ‘hoe overleef ik de Tour de France’ links bekeken op internet? Weet niet hoe jullie er overdenken maar ik vind het niet echt een goede combinatie. Maar we gaan nu terugblikken op juni want dat was een fantastische maand. Aantal hoogte punten op een rij:

  • De allereerste Explore Utrecht Instameet in samenwerking met Staatsbosbeheer. De ochtend begon met een lekker bakkie slow koffie van de dames van Fiets Bakkie Pleur. Vervolgens bezochten wij samen met ongeveer 70 enthousiaste Instagrammers Fort Rijnauwen en de Uithof (Sciencepark). Het thema van de Instameet was ‘Nature versus New Urban’.
  • Leuke Utrechtse ondernemingen die een nieuw avontuur gaan beginnen buiten de stad, zoals Present Time aan de Lijnmarkt, die binnenkort een winkel opent in de negenstraatjes.
  • Amsterdamse ondernemingen die Utrecht ontdekken en dus in onze stad een vestiging openen, zoals STACH en Spaghetteria. STACH is een luxe eetwinkel met gevarieerde gerechten. Spaghetteria een Pasta-bar met ook glutenvrije pasta op het menu.
  • Bezoek aan festival deBeschaving. Wat een super tof festival zeg! We hebben de hele dag genoten van optredens, workshops en lekker eten. Binnenkort komt een sfeer verslag voor jullie online.
  • Afronden van twee super leuke projecten. Als eerste de ‘Route de Hotspots’ op de site van Favoroute, een reis website met routes van en voor reizigers. In samenwerking met Favoroute hebben wij onze favorieten spots, zoveel mogelijk langs de route van de Tour de France op de kaart gezet. Ook leuk voor na de tour natuurlijk. Check hier de link naar de route: Tour de France Hotspots. Je kunt de app downloaden en off-line de kaart raadplegen. Over het tweede project hopelijk snel meer.

Mocht je nog suggesties of tips hebben voor juni, drop ze dan in de comments of via info@exploreutrecht.nl. Dan gaan wij op pad om het te checken voor Explore Utrecht en doen misschien wel uitvoerig verslag op het blog.

Heb jij ook een Instagram account laat het mij dan weten in de comments. Mijn Instagram vrienden zijn ook zeker aanraders om te volgen, dus check vooral mijn volgers.

Volg mij op Instagram – @Explore_Utrecht!

De ondertiteling is zoals op Instagram, alleen in het Engels!

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.