Instagram Round Up Explore Utrecht February
q u o t e / To all the artistic people out there! #explore

Explore Utrecht Insta Round-Up #Februari

Lieve lezers,

Het is al weer tijd voor een nieuwe Instagram Round-up! Februari is een korte maand en dus ook heel snel voorbij gevlogen. Vooral de laatste week was extreem druk met een aantal afspraken. Ik ben heel druk bezig geweest om leuke plekken te ontdekken voor een nieuw project. Hier horen jullie later wel meer over. Afgelopen maand heb ik een aantal afspraken gehad met Instagrammers en bloggers. Super leuk om nieuwe inspirerende mensen te ontmoeten en misschien mee samen te werken in de toekomst. En natuurlijk heb ik mijn buikje goed rond gegeten afgelopen maand en dus genoeg plekjes voor jullie getest. In de Round-up van februari staan mijn favoriete momenten. Mocht je nog vragen, suggesties of tips hebben, drop ze dan in de comments of via email. Laten we samen gaan knallen in maart!

Heb jij ook een Instagram account laat het mij dan weten in de comments. Mijn Instagram vrienden zijn ook zeker aanraders om te volgen.

Volg mij op Instagram –@Explore_Utrecht!

Liefs,

De ondertiteling is zoals op Instagram, alleen in het Engels!

 

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.