Insta Round Up Augustus Explore Utrecht

Explore Utrecht Insta Round-Up #Augustus

Het is al weer tijd voor een nieuwe Insta Round-Up. Jullie hebben waarschijnlijk gemerkt dat ik de round-up van juli heb overgeslagen. Door drukte is het niet gelukt en vond het toch leuker om jullie, up-to-date te houden over alle nieuwe ontwikkelingen in Utrecht dus heb ik extra blogs geschreven ipv van een round-up. Maar van augustus dus wel even een update van mijn ontdekkingen in de stad. Naast het delen van een aantal nieuwe spots noteer ik ook een aantal van mijn favoriete plekken in de stad. Natuurlijk hoor ik graag wat jullie favoriete plekjes zijn, al heb ik na de nieuwe tag & win actie best een paar leuke zien langskomen.

Nieuwe spots in Utrecht: 
1. Stael op de Twijnstraat. Sector3 is een deur verderop verhuisd om plaats te maken voor een nieuwe lunch slash borrel plek.
2. The Colour Kitchen aan de Oudegracht. Helaas, Bresson is niet meer, maar The Colour Kitchen is nu gevestigd op deze A locatie.
3. Utrecht is een creatieve (werk)plek rijker: De Stadstuin aan de Europalaan. Binnenkort meer over de Stadstuin op Explore Utrecht.
4. Rabarber op de Zadelstraat. De eigenaren van Tastoe hebben het stokje overgedragen aan de ladies van Rabarber. Een nieuwe spot voor het ontbijt tot aan de borrel. Ooh, en je kunt bij Rabarber de gehele dag ontbijten. Fijn toch?
5. Hutspot netwerkborrel. De Amsterdamse store, ‘Hutspot’ komt binnenkort in het oude pand van Douwe Egbers, met een concept store en lunchroom.

Lijstje van mijn favoriete plekken in Utrecht:
1. LE:EN
2. Centraal Museum
3. CROP
4. The Village Wolvenplein
5. KEEK
6. Anne & Max

Deel je favoriete spots op Social Media en gebruik de hastag #exploreutrecht. Dat wordt een mooi lijstje voor iedereen om te raadplegen. Mocht je nog suggesties of tips hebben voor september, drop ze dan in de comments of via info@exploreutrecht.nl. Dan gaan wij op pad om het te checken voor Explore Utrecht en misschien doen wij wel uitvoerig verslag op het blog.

Heb jij ook een Instagram account laat het mij dan weten in de comments. Mijn Instagram vrienden zijn ook zeker aanraders om te volgen, dus check vooral mijn volgers.

Volg mij op Instagram – @Explore_Utrecht!

De ondertiteling is zoals op Instagram, alleen in het Engels!

 

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.