Header Julia

Elegante dames sieraden van Julia Otilia Conscious Jewellery!

Utrechtse sieraden maker Julia Otilia Conscious Jewellery neemt je mee naar de noordelijke archipel van Stockholm. Een bron van inspiratie voor haar Sjöbris collectie. De eerste collectie geheel met de hand gemaakt door Julia in haar prachtige studio in Utrecht. Houd je van verfijnde sieraden met een verhaal? Ontdek elegante dames sieraden van Julia Otilia Conscious Jewellery in dit artikel.

Ontdek Julia Otilia Conscious Jewellery!

De Sjöbris is de nieuwste sieradenlijn dat niet alleen ontworpen is, maar ook met de hand wordt gemaakt door Julia.  Alle sieraden worden met zorg en aandacht gemaakt in haar prachtige studio, met uitzicht op de singel in Utrecht. Julia werkt met gerecycled sterling zilver en massief goud die door een gietstudio worden gegoten in speciaal ontworpen mallen. Daarna wordt in de thuisstudio door Julia de laatste hand gelegd aan het verfijnen van de ontwerpen. Elk sieraad wordt tot in detail door Julia voorzichtig verwekt tot het eindresultaat.

Dames sieraden gemaakt met zorg en liefde!

Julia heeft talent voor het vangen van al het moois in de natuur en het verwerken in haar sieradenlijn. Denk aan bloemen in bloei, smalle waterstromen, vallende bladen in de herfst en zachte licht tijdens golden hour. In elke collectie speelt de natuur een rol. Haar vorige collectie waren dat bloemen. In de huidige collectie speelt haar mooiste jeugdherinneringen de hoofdrol.
De mooie herinneringen aan de zomer aan de noordelijke archipel van Stockholm met haar familie is voor Julia de inspiratie geweest voor de nieuwste collectie. In haar collectie ‘Sjöbris‘ vangt ze de stilte in de ochtend, zee gepolijste kiezelstenen en de beweging van eindeloos rollende golven. De collectie is verfijnd, vloeiend en krachtig.

Collectie Sjöbris geïnspireerd door de noordelijke archipel

De huidige collectie is in vergelijking tot de vorige collecties van Julia meer uitgesproken. De sieraden zijn groter en hierdoor aanwezig. De prachtige oorbellen, ringen en hangers mogen ook wel worden gezien. Omdat het om verfijnende sieraden gaat, kun je makkelijk enkele stukken met elkaar combineren zonder dat het te veel aanvoelt. De Elegante dames sieraden van Julia Otilia Conscious Jewellery van haar Sjöbris collectie laten je stralen!

Header beelden door: Angelica Karsten Fotografie

Meer mooie producten van Utrechtse maker? Dan vind je deze blogs vast ook leuk!

Elegante dames sieraden van Julia Otilia Conscious 1

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.