Ikook Eetwinkel Explore Utrecht 5

Eetwinkel Ikook | Vleutenseweg

Op de grens van Lombok en Nieuw Engeland is sinds kort een nieuw lichtpuntje verschenen. Grote ramen, licht hout en een rij vrolijke kussentjes op de vensterbank zorgen voor een glimlach op je gezicht als je er langs fietst. Welke parel ligt er verscholen achter die grote ramen? Eetwinkel Ikook!

Ikook speelt in op de behoefte van lekker en gezond kunnen eten, zonder daar zelf uren voor in de keuken staan. Bij Ikook doet eigenaresse Vera dat gewoon voor je! Elke dag maakt ze verschillende soepen, salades, warme maaltijden en toetjes voor een gemakkelijke en gezonde hap.

Het concept is heel simpel, je kan namelijk vóór 16.00 uur al je maaltijden reserveren via de website, zodat je de rest van de dag kan genieten van de voorpret en aan het einde van je dag je eten al klaarstaat. Je hoeft het alleen nog op te eten! Mocht je zijn vergeten te reserveren of je wilt jezelf liever laten verrassen, zijn er altijd nog andere gerechten op het krijtbord van Ikook te bestellen, die niet op de website staan. Vera vertelt je met een glimlach wat alle gerechten zijn die uitgestald staan in de glazen vitrine, maar ook wat ze achter in de keuken nog in de pan heeft staan. Toen ik zelf Ikook bezocht zijn we dan ook gegaan voor twee gerechten die we niet op de website zagen staan die dag: de salade met gebraden kip, tomaten en munt en voor mijn vriend de pasta met tonijn. Allebei rijk van smaak en versbereid! Het eten lijkt nog lekkerder te smaken door de warme gastvrijheid van eigenaresse Vera, die met veel liefde vertelt over haar winkel en haar missie om op een laagdrempelige manier gezond eten aan te bieden. Wat mij betreft is haar missie geslaagd!

Adres: Vleutenseweg 349
Website
Facebook
Google map 

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot kijk!  

About Lisa Peters

Lisa is een freelance content marketing specialist met een gouden pen en een liefde voor Utrecht. Sinds ze in 2009 naar deze prachtige stad is verhuist, heeft ze elke steen omgekeerd en elk hoekje verkend. Een nieuw restaurant of een onontdekt boetiekje, ze zal het ontdekken en ervan genieten. Het enige dat ze stiekem nog mist in Utrecht is een karaoke bar. Ze woont in de buurt van de Amsterdamsestraatweg, waar ze nauwkeurig in de gaten houdt welke interessante nieuwe winkels of restaurants er verschijnen in deze up-and-coming buurt. Ze is dol op het ontdekken van verborgen pareltjes, nu is het tijd om ze te delen met jou!

One comment

  1. Ik krijg spontaan honger van je reviews!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.