Doen in Utrecht | uittips

Doen in Utrecht | Uittips 6 & 7 maart

Wat is er te doen in Utrecht op 6 & 7 maart? Here we go! Het eerste volle weekend van maart staat voor de deur. De zon laat zich af en toe zien, en wij laten ons in de stad zien! Ga je mee? Check ook de kunst & cultuur tips van Marit van Cultuursnuiver, maak er een mooi weekend van mensen!

Wat te doen op vrijdag | 6 maart

Gallery Opening Party
Portretten van bekende Utrechtse gezichten, die we kennen van de straat. De een maakt muziek, de ander verkoopt het Straatnieuws. We kennen ze allemaal, kom jij kijken naar de portretten die, met toestemming uiteraard, van hen zijn gemaakt?
 
Wanneer? 18.00-20.00 uur
Waar? Café Averechts, Lijsterstraat 49
Info: GalleryOpening
Entree: Gratis
 
Sand Diver Gravel Ride
Fiets mee om de lancering van het nieuwe bier van de Kromme Haring te vieren, de Sand Diver. Het is een ode aan het fietsen, vooral op onverharde bospaden! Nadat je zelf de tocht hebt gefietst, eindig je bij de brewpub met een Sand Diver in de hand. Om daar samen naar de koers van de Strade Bianche 2020 te kijken.
 
Wanneer? 11.00-16.30 uur
Waar? Brewpub De Kromme Haring, Europalaan 2c
Info: GravelRide
Deelname: Gratis
 
Das Coen und Sander Fest
Voor de tiende keer zet Radio 538 de Jaarbeurs op zijn kop met het heerlijke Coen en Sander Feest! Denk fout, denk oud, denk classics. DJ Jean, T-Spoon en vele anderen. Zin in een avondje lekker los gaan? Het thema is circus. Viel Spass!
 
Wanneer? 17.00-23.00 uur
Waar? Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein
Info: CoenUndSander
Entree: €38,50 (last-chance kaartje!) 
 

Wat te doen op zaterdag | 7 maart

 
Tuinadvies: 15 minuten persoonlijk advies
Heb jij groene vingers? Of juist niet, maar wil je dit voorjaar de tuin onder handen nemen? Kom naar Intratuin, je kunt je inschrijven voor een miniworkshop. Stel je vragen over het snoeien en knippen, het bemesten of onkruidvrij maken van de tuin. Is het al lente?
 
Wanneer? 09.00-16.00 uur
Waar? Intratuin Leidsche Rijn, Utrechtseweg 12
Info: Intratuin
Entree: €0,01
 
Zimihc Impro Comedy
Dogma en de Meneertjes zetten een heerlijke show neer, met een lach en een traan. Deze show bracht De Meneertjes dit jaar naar een finaleplek in het Nederlands Theatersport Toernooi. Een fysieke speelstijl en absurde typetjes. Improvisatie comedy is onvoorspelbaar, ga het beleven in het theater van Zimihc.

Wanneer? 20.00-22.30 uur
Waar? Zimihc Theater Wittevrouwen, Bouwstraat 55
Info: Zimihc
Entree: €7,-
 
Rocky Vecht het Uit: Exen
Soms mis je ze, soms haat je ze. Exen! Een show over het verdriet en blijdschap die naar boven komen bij de gedachte aan een ex-geliefde. Rocky Amaretto vecht het uit in deze voorstelling. Ga jij dit gevecht aanschouwen?
 
Wanneer? 20.30-23.00 uur
Waar? Theaterhuis de Berenkuil, Biltstraat 166
Info: Rocky
Entree: €10,-
 
Qmusic: Het Foute Uur
Luister jij ook soms naar het foute uur van Qmusic? Dit is je kans om een hele avond te genieten van alles dat fout is. En, is Muziekpodium Azotod nieuw voor je? Des te meer reden om jouw foute gouden outfit aan te trekken en richting De Meern te gaan.
 
Wanneer? 21.30-01.30 uur
Waar? Muziekpodium Azotod, Meerndijk 126, De Meern
Info: QMusic
Entree: €15,-

Valt nog meer te doen in Utrecht naast de uittips op 6 & 7 maart. Meer uittips, kunst & cultuur in utrecht.

 

About Alicia van den Berg

Alicia weet wat er gaande is in de stad, als cultuur en food liefhebber is ze up-to-date van alles wat er zich in Utrecht afspeelt. Dus wie kan jou beter vertellen waar je heen kunt gaan om van een fantastische avond uit te genieten. Van kunstexposities tot proeverijen in de Domtoren, ze kent het allemaal. Toen zij veertien jaar geleden in de stad kwam studeren heeft zij Utrecht in haar hart gesloten. Alicia werkt als sommelier en is haar eigen wijnbedrijf gestart. Zij is de perfecte kunst & cultuur editor voor Explore Utrecht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.