Comedy Week Utrecht 2020

Doen in Utrecht | Comedy Week 28 feb t/m 7 maart

Utrecht wordt niet voor niets de hoofdstad van de stand-upcomedy genoemd. Meer dan 60 comedians van heinde en verre komen naar Utrecht om hun kunsten te vertonen. Op diverse plekken is er veel te doen in Utrecht tijdens de Utrecht Comedy Week van 28 feb t/m 7 maart. De International Comedy Festival sluit de comedy week af in TivoliVredenburg. Wat je allemaal nog meer kunt doen in Utrecht lichten we graag voor je uit onder ‘Beleef Utrecht‘ op Explore Utrecht.

Utrecht Comedy Week van 28 feb t/m 7 maart

Heel de week zal Utrecht volledig in het teken van comedy staan, met meer dan 40 shows verpreid door heel de stad. Performances worden gegeven op bijzondere locaties als de oude gevangenis Wolvenplein, het Schiller Theater en nieuwere horeca initiatieven als de Stadstuin en het Filmcafé.

Meer dan 60 comedians uit binnen- en buitenland zullen zowel Nederlandstalige als Engelstalige performances verzorgen. Het programma is geschikt voor jong en oud en varieert van roast battles tussen comedians tot feelgood cabaret. Van politieke humor tot fysieke humor waarbij de artiest over het publiek heen kruipt. Het aanbod is groot om uit te kiezen.

International Comedy Festival – za 6 en zo 7 maart in TivoliVredenburg

Wat is nog meer te doen in Utrecht naast Comedy Week? De hoogtepunt van de week is het Utrecht International Comedy Festival op vrijdag 6 en zaterdag 7 maart in TivoliVredenburg. Met meer dan 3.000 jaarlijkse bezoekers is dit het grootste stand-up comedy festival van de Benelux.

Naast vermakelijke shows zijn er gedurende het festivalweekend bovendien heerlijke hapjes te proeven bij een van de vele foodtrucks op het plein in TivoliVredenburg. Een heerlijke avond voor zowel de doorgewinterde comedyliefhebber als bezoekers die gewoon willen genieten van een avondje lachen en lekkere hapjes met vrienden in eigen stad.

Net als voorgaande jaren is Explore Utrecht ook weer aanwezig tijdens deze 9e editie van het festival. Wil jij er ook bij zijn? Dan hoef je in ieder geval enkele dagen geen zorgen te maken wat te doen is in Utrecht. Zorg dan op tijd voor een dagticket of passe partout, want de kaarten gaan ieder jaar snel de deur uit.

Alle informatie over Utrecht Comedy Week en Utrecht International Comedy Festival:

  • Utrecht Comedy Week – van vrij 28 feb t/m za 7 maart – Info Comedy Week
  • Utrecht International Comedy Festival – vrij 6 en za 7 maart – Comedy Festival

Wil je onze updates niet missen? Wekelijks de Utrecht Weekend Guide met de nieuwste hotspots, leuke evenementen en weekend tips in Utrecht stad en provincie, zodat je altijd een leuke uitjes kunt plannen? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en mis geen enkele Explore Utrecht Update!

Yes, ik wil Explore Utrecht tips ontvangen

* indicates required


Explore Utrecht gebruikt de opgegeven informatie voor het versturen van de Explore Utrecht Updates of de Utrecht Weekend Guide.


Je kunt op elk moment afmelden door op de link in de voettekst van de Explore Utrecht e-mails te klikken.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here. 

Volg Explore Utrecht op Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username

About Helia Kiaie

Helia is communicatie specialist voor culturele evenementen en oefent daarnaast als barista haar melkschuim kunsten. Utrecht broeit van de leuke, lekkere en interessante ondernemingen, deze volgt ze graag op de voet. Van theater, film- en muziek festivals in de stad tot vega(n) vriendelijke tentjes met goede koffie. Bovenal is ze dol op films en haalt ze iedereen graag over om samen het Springhaver of Louis Hartlooper te bezoeken. Vriendinnen komen graag bij haar terecht voor tips in eigen stad. Met plezier deelt ze haar tips en ervaringen nu ook met jullie!

Bekijk ook

Doen in Utrecht | Uitagenda maart Centraal Museum

Doen in Utrecht | Uitagenda Centraal Museum

Naakte vrouwenlichamen, droomachtige schilderingen en fetisjistische verlangens. De huidige expositie heet: ‘De tranen van Eros …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.