Deliveroo in het Park Explore Utrecht 15

Deliveroo in het park + actiecode

Je hebt ze vast wel in de stad gespot: de snelle meisjes en jongens van de bezorgservice Deliveroo. Met een grote tas bestellingen op de rug, racen ze door de stad om het lekkers op tijd bij de klant af te leveren. Deliveroo bezorgt niet alleen aan huis; je kunt een bestelling ook laten afleveren op kantoor, langs de kade of in het park. Met de app wordt je bestelling tot aan de grasspriet nauwkeurig afgeleverd. Heerlijk toch? Kan jij lekker op je kleed blijven genieten van de warme zonnestralen.

Deliveroo in het Park Explore Utrecht 14

Diner in Lepelenburgpark

Wat is er meer zomers dan een picknick in een van de vele parken die onze stad rijk is? Op een zonnige zondag besloten wij dat het tijd was om eindelijk gebruik te maken van de aangeboden actiecode door Deliveroo. We streken neer in het Lepelenburgpark, een van van de oudste parken in Utrecht. Lepelenburg is een echt city park waar veel evenementen, zoals Lazy Sunday en food festival Lepeltje Lepeltje, plaatsvinden. Het park wordt voornamelijk bezocht door studenten en heeft een relaxte sfeer.

Deliveroo in het Park Explore Utrecht 4

Bestel maar, Bestel maar

Het duurde even voordat wij de bestellingen hadden geplaatst want het doornemen van het aanbod nam nogal wat tijd in beslag. Na kort overleg, plaatsten wij een bestelling bij SLA en Taj Mahal. De meerderheid had wel trek in lekker Indiaanse gerechten. Anna, ging voor een vegan optie en koos voor een salade en cheese cake bij Sla. De app toonde een wachttijd van 35 minuten. Genoeg tijd om even bij te kletsen met een lekker glas wijn. De heren van Deliveroo leverende onze bestelling binnen 30 minuten in het park af. Helemaal top! Het eten was heerlijk. Wij bleven tot laat in de avond hangen om te genieten van de laatste zonnestralen.

Wil jij ook een Deliveroo bestelling tot aan het picknickkleed? Gebruik dan de actiecode dianahara en ontvang 2,50* korting op je bestelling. (*Bezorgkosten bedragen 2,50.)

Deliveroo in het Park Explore Utrecht 6

Foto’s door Susanne Sterkenburg

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

Explore Utrecht Map offline bekijken? Download de Explore Utrecht app!

Utrecht_english_strip

Mede mogelijk gemaakt in samenwerking met

Favoroute_Logo_600px

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.