Snorfabriek Explore Utrecht 6

De Snorfabriek – de nieuwe hotspot van de Daalsebuurt!

Binnenkort kun je jouw creativiteit opsnorren in de Daalsebuurt! Uitgeverij Snor opent namelijk de Snorfabriek in de oude NS loods aan de 2de Daalsedijk. Vanaf 13 november ben je hier welkom voor lekker eten, drinken, workshops, expositites, kunst, lezingen en muziek. Een gezellige ontmoetingsplek voor de buurt, Utrecht en alles daaromheen.

Snorfabriek Explore Utrecht 5

Het Snorfestival, wat in september al in de loods plaatsvond, was al goed voorproefje van de sfeer. De hele buurt kwam naar de 2e Daalsedijk om alvast een sneak peek te krijgen van wat er bij de Snorfabriek te beleven zal zijn. Een loods vol plezier en creativiteit in de vorm van workshops, foodtrucks, kunst en gezelligheid! Mensen konden zeefdrukken, daarna genieten van een pannenkoek van cassavemeel, poëzie schrijven en de kinderen laten spelen met diabolo’s in hun eigen circus.

De Snorfabriek zal dan ook een plek zijn waar je samen met je kind cultuur kunt snuiven, waar jong en oud op een laagdrempelige manier in aanraking kan komen met kunst en inspiratie. Daarnaast kun je er straks ook voor alle leeftijden lekker eten. Zowel lekkere thee en wijn met culinaire broodjes als raketjes, pannenkoeken en limonade zullen er te verorberen zijn!

Na een lekker hapje eten of een leuke workshop kun je in de Snorfabriek ook een bijzonder cadeau kopen bij hun winkel. Hier kun je terecht voor leuke tweedehands spulletjes, woonaccessoires, bijzondere boeken en alles wat je nodig hebt om thuis creatief aan de slag te gaan.

Als inwoner van de Daalsebuurt kijk ik ontzettend uit naar deze nieuwe toevoeging en verrijking van de buurt.

Snorfabriek Explore Utrecht 7

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

Explore Utrecht Map offline bekijken? Download de Explore Utrecht App!

Utrecht_english_strip

Mede mogelijk gemaakt in samenwerking met

Favoroute_Logo_600px

About Lisa Peters

Lisa is een freelance content marketing specialist met een gouden pen en een liefde voor Utrecht. Sinds ze in 2009 naar deze prachtige stad is verhuist, heeft ze elke steen omgekeerd en elk hoekje verkend. Een nieuw restaurant of een onontdekt boetiekje, ze zal het ontdekken en ervan genieten. Het enige dat ze stiekem nog mist in Utrecht is een karaoke bar. Ze woont in de buurt van de Amsterdamsestraatweg, waar ze nauwkeurig in de gaten houdt welke interessante nieuwe winkels of restaurants er verschijnen in deze up-and-coming buurt. Ze is dol op het ontdekken van verborgen pareltjes, nu is het tijd om ze te delen met jou!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.