De Markt | Drieharingstraat Utrecht

Stel je voor dat je op een markt in een mediterraans land bent: de geuren, de kleuren, het lawaai en de drukte, zo hoort een markt te zijn! Deze ervaring zal je ook hebben als je restaurant de Markt of haar buur “Naast de Markt” bezoekt.

Gezellige drukte

Het restaurant is een beetje rumoerig en het is er altijd druk. Maak je geen zorgen als je even op je tafeltje moet wachten, de wijnen aan de bar zijn erg lekker! Hoge plafonds, prachtige mozaïek en tegels op de vloeren en behang dat geïnspireerd is op Italië. En vergeet het uitzicht op de schattige groene patio niet.

Antipasti & Pizza

Het eten is vers en dat mag gezien worden ook! De antipasti zijn net als op de markt uitgestald op de bar. As je ooit in La Boqueria in Barcelona bent geweest (tip!), begrijp je wat ik bedoel (ook al is het niet in Italië). De gerechten zijn herkenbaar Italiaans, maar niet standaard, ze krijgen allemaal hun eigen twist mee van de koks. Ik ben serieus fan van de pizza’s. De laatste keer dat ik er was had ik zoveel gegeten van de lekkere voorgerechten dat ik maar een kwart van mijn pizza op kon. Gelukkig kon de aardige serveerster de rest van de pizza inpakken, zodat ik de volgende dag ook nog wat lekkers had.

De Markt en Naast de Markt zijn twee leuke plekken om heen te gaan als je in de stad bent om te winkelen. Laat je niet afschrikken door de wachtrij voor een tafeltje, het is het echt waard!

Adres: Drieharingstraat 27
Google Map Hier!
Facebook Pagina
Foto is van facebook via: ‘Michel Boulogne Photography’. 

Geschreven door Lotte van der Spek

Ook verliefd op Utrecht? Deel je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op TwitterInstagram en Facebook. Tot Kijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.