De Frietwinkel by dapp

Op de Vinkenburgstraat vind je de eerste biologische friet winkel van Utrecht. Het begon allemaal met een bakfiets bedrijfje op biologische markten waaruit de jongens biologische friet verkochten. Maar met een groeiende klantenkring en vele fans werd het tijd voor een vaste plek in de stad. De Vinkenburgstraat is een pracht van een locatie en hier worden biologische frieten gewoon in de etalage van de winkel gemaakt. Het is een hit, elke keer als ik langsloop zit het winkeltje vol met friet-liefhebbers.

Waarom jij even langs moet bij de Frietwinkel? Simpel..

  • De frieten worden gesneden en tot  perfectie gebakken in de winkel. Je koopt dus vers handgemaakte frietjes van biologisch geteelde aardappelen.
  • De Frietwinkel heeft ook kaas, garnalen en rundvlees kroketten.
  • Genie verpakking! Vooral de saus-houder dat vast zit aan de frietzak. (geluk zit in de kleine dingen)

Adres: Vinkenburgstraat 10

Google map hier!

Frietwinkel Explore Utrecht 3 IMG_8945 Frietwinkel Explore Utrecht 4

Ook verliefd op Utrecht? Deel  je liefde voor de Domstad via de Social Media buttons, die je hieronder kunt vinden.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe en leuke hotspots in Utrecht volg Explore Utrecht dan op Instagram en Facebook. Tot kijk!

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.