daten in Utrecht

Tip: daten in Utrecht met de Lexa Summer Journey

Een date laten gidsen door een chatbot? Ijsbrekers toegestuurd krijgen met één druk op de knop? Ja, dat kan met de Lexa Summer Journey. De chatbot is niet alleen een leuk derde wiel in je handtas of broekzak. Maar ook een gids die je langs leuke historische plekken leidt door de stad. Het leukste van deze nieuwe vorm van daten in Utrecht? De Lexa Summer Journey is voor iedereen die deze zomer op een originele en veilige manier op date wil. Hij is vanaf vandaag online! En daarmee verklaart Lexa het datingseizoen voor geopend.

IJsbrekers om elkaar beter te leren kennen

De chatbot op de Facebookpagina van Lexa is voor iedereen die Facebook messenger heeft gedownload toegankelijk. Spreek af met je date en zet de chatbot aan om naar de eerste locatie van de Summer Journey te lopen. Gedurende ongeveer 1,5 uur kun je elkaar beter leren kennen door leuke en verrassende vragen die door de chatbox wordt gegeven. Je kunt je volledig in elkaar verdiepen want de Lexa Summer Journey zorgt dat jullie enroute blijven. Mochten er stiltes vallen tijdens het wandelen van de ene naar de andere highlight, met één druk op de knop is dat opgelost. IJsbrekers on demand! Super leuk!

Is een chatbot niet veel gedoe? Hoe werkt Lexa Summer Journey?

Deze zomer is daten anders dan anders. En daarom luidt Lexa het datingseizoen in met de allerleukste date-activiteit voor singles. De Lexa Summer Journey werkt via de chatbot op de Facebookpagina van Lexa. Om gebruik te maken van de chatbot moet je wel eerst Facebook messenger downloaden. Doe dat vooral eerst even thuis 😉 Met het typen van ‘Start de Lexa Summer Journey’ in de chatbot, gaat jouw unieke date van start. Geef in de chatbot aan in welke stad je date zal plaatsvinden. Je krijgt dan meteen de startlocatie te zien. Gedurende de wandeling krijg je hints en coördinaten. Zo word je langs historische en romantische plekken geleid. Heb je tijdens de wandeling inspiratie voor gespreksstof nodig? Type dan ‘hulplijn AAN’ in de chatbot. De date eindigt op een locatie langs de Oudegracht waar je samen met je potentiële nieuwe BF of GF kunt nagenieten van de wandeling. En onder het genot van een heerlijke cocktail kan het ijs verder smelten.

Zelf op date in Utrecht met de Lexa Summer Journey

Bij Explore Utrecht testen we alles waarover we schrijven. Dus was het zondag tijd om de proef op de som te nemen. Op date in Utrecht met de Lexa Summer Journey . Enne een echte date natuurlijk. Het Domplein is in een Utrecht een goede locatie om op een mooie zomerse dag af te spreken. Zo gezegd, zo gedaan! En gelukkig was dit ook de eerste locatie van de Lexa Summer Journey. Slenterend over het plein liepen we lang een idyllisch hofje waar we even konden zitten, voordat we verder op pad werden gestuurd door de chatbot. Onderweg leerden we zelfs nieuwe ‘fun facts’ over onze stad. Spelletje malie palie? Deze snap je pas als je de journey hebt gelopen.

Af en toe raadpleegde we de chatbot voor een leuke vraag. Sommige vragen gingen diep, dus die hadden we geparkeerd voor op het terras bij een glas wijn. Dan vloeien de woorden over wijze levenslessen toch net even wat soepeler. Andere vragen waren weer hilarisch en binnen enkele seconden te beantwoorden. Fun fact: we houden beide erg van wijn! We besloten aan het einde van de route om terug te keren naar een van de locaties die onze nieuwsgierigheid had gewekt, voor een borrelplank en natuurlijk wijn. Geen verkeerde beslissing want hiermee ontdekten we een verborgen plek achter gesloten deuren. Goede afsluiting van de Summer Journey.

Daten in Utrecht?

Download dan Facebook messenger en zet de Lexa Summer Journey aan. De zomer is hét datingseizoen. Maar het leuke is dat het is gratis en voor iedereen toegankelijk! Klik op deze link om meteen de Lexa Summer Journey op te starten. Leuk te weten, deze date-activiteit kan je ook in Amsterdam en Rotterdam doen.

Daten in Utrecht?  Ga dan op pad met de chatbot, maak onderweg dan een leuke foto en deel deze met #LexaSummerJourney en tag @lexadating want je maakt dan kans op een romantisch diner voor twee. Dat is dan toch een top tweede date?

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Lexa.nl.

Meer dating tips in Utrecht? Dan vind je vast deze blogs ook leuk.

About Dainahara Polonia

Welkom op Explore Utrecht! De digitale 'must visit' lijst met al het leuks in Utrecht! Dit is mijn manier om het beste van Utrecht te delen met jullie: Utrechters, expats, toeristen en dagjesmensen. Het ontdekken van nieuwe leuke plekken: van golden oldies tot aan de nieuwste place to be is mijn passie. Dineren met vriendinnen en wandelen door de straten van Utrecht opzoek naar een unieke vondst is wat ik het liefst doe. De City Experts en ik delen een passie voor Utrecht en hopen dat ook jij verliefd wordt op ons stadsie. Kom en verken de stad met ons en geniet van de ultieme Utrecht Experience. Samenwerken, tips of suggesties? Natuurlijk! Mail maar naar [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.