Kasteel de Haar Visit Utrecht Region Explore Utrecht-10

Country & Christmas Fair: een sprookjesachtige kerstbeleving op Kasteel de Haar

De kerstdagen komen steeds dichterbij en dus de hoogste tijd voor kerstinkopen en waar kan dat beter dan op de grootste kerstmarkt van de Benelux. Country & Christmas Fair op het terrein van Kasteel de Haar in Haarzuilens, begonnen op 20 november tot en met 25 november is zeker het bezoeken waard.

De kerstsfeer is al voelbaar vanaf het moment dat je de auto parkeert op het volle parkeerterrein. Bij de toegangspoort staat een grote en prachtige kerstboom bekleed met lichtjes te pronken. En sneeuw dwarrelt neer. De heerlijke geur van dennennaalden komt je tegemoet zodra je de Country & Christmas Fair oploopt. Overal staan kraampjes met leuke kerstartikelen, woonaccessoires, cosmeticaproducten, antiek & kunst en mode. De kerstmarkt biedt voor ieder wat wils.

Na al dat shoppen wil je wel ergens zitten voor een hapje of drankje. En gelukkig heeft men daar goed voor gezorgd. Op de kerstmarkt staan genoeg kraampjes waar je allerlei winterse lekkernijen zoals warme chocomel, Glühwein, soep, poffertjes, stamppot en nog veel meer kunt kopen.

De Country & Christmas Fair biedt ook genoeg kerstentertainment. Degene die liever niet alle kraampjes langs wil kan zich bij de mini-optredens prima vermaken. Oefen alvast die stembanden en zing mee met klassieke carolsingers. Of geniet van een prachtige en betoverende licht- en watershow. Opwarmen kan met een praatje bij de grote vuurkorven. Natuurlijk met kruidige Glühwein in de hand.

Nog geen plannen komend weekeind? De Country & Christmas Fair is de perfecte plek om de kerststemming te komen. De kerstmarkt is geopend van 10:00 tot 22:00.

Veel plezier!

Ticket info: countrychristmasfair.nl

Bijdrage door Kayleigh Mensinga

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.